Naar boven

Win de Spider-Man Trilogy op dvd of Blu-ray

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag is de nieuwe Spider-Man film The Amazing Spider-Man verkrijgbaar bij bol.com. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Laat in dit artikel je gegevens achter en wie weet win jij de voorgaande 3 films op dvd of Blu-ray.

Nog fantastischer?

Na 3 films gaf hoofdrolspeler Tobey Maguire aan niet langer in de huid van Peter Parker te willen kruipen. Iedereen dacht dat we Spider-Man en zijn webslingerende praktijken voorlopig niet terug zouden zien in de bioscoop. Niets bleek echter minder waar. Spider-Man is altijd al een goudmijntje geweest voor productiestudio Sony en dus werd er gewoon gezocht naar een nieuwe Peter Parker. En die vond men in Andrew Garfield. Niet veel mensen hadden nog van hem gehoord (slechts een rol in de film The Social Network) en dus was er vooral scepsis over deze nog jonge acteur.

De scepsis werd al snel met de grond gelijk gemaakt. The Amazing Spider-Man was een verfrissend succes! De film kwam afgelopen juni uit in de bioscoop en brak de nodige records. In totaal werd er $230,000,000 uitgetrokken om de film te maken. Uiteindelijk bracht de film wereldwijd $696,859,765 op. Inderdaad, dat is een flinke winstmarge.

Nu op dvd en Blu-ray

The Amazing Spider-Man is nu op dvd en Blu-ray verkrijgbaar. Peter Parker neemt het in deze film op tegen The Lizard / Dr. Curt Connors (Rhys Ifans) aangezien deze zowel New York als zijn nieuwe liefje Gwen Stacy (Emma Stone) bedreigt. Om in de stemming te komen geven we 2 x de trilogiebox weg. Zowel op dvd als op Blu-ray.


 

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!