Naar boven

De nieuwste winacties van deze week

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Elke maand weer hebben we talloze review- en winacties met de vetste producten. Hieronder vind je een overzicht, dus grijp je kans en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Maak kans op een Samsung Ecobubble wasmachine

Is je oude wasmachine aan vervanging toe? Dan is het tijd voor een zoektocht naar een nieuwe. Gezien het diverse aanbod aan wasmachines, kan dat alleen best lastig zijn. Gelukkig weet jij met behulp van onze tips precies waar je op moet letten. Van toerental tot energieverbruik; met deze tips is dé ideale wasmachine voor jouw huishouden dichterbij dan je denkt. Je kan ook nog een wasmachine winnen, lees dus snel verder.

Wasmachines

Maak kans op een Fashion4U pakket

Alle (ouders van) jonge modeontwerpers, -liefhebbers en crea bea’s opgelet! Met het nieuwe Fashion4U designen kids hun eigen kleding op een hele gemakkelijke, creatieve en leuke manier. Speciaal voor alle jonge meiden die gek zijn op mode. Lees snel verder, want in dit blog maak je kennis met een aantal gave producten voor creatieve kids én kun je de verschillende Fashion4U-stijlen winnen!

Fashion4U pakket

Win een Body&Fit pakket t.w.v. 100 euro

Goed nieuws voor sportfanaten en voor iedereen die er een gezonde lifestyle op na houdt: de sportvoeding en afslankproducten van Body & Fit zijn sinds kort bij ons verkrijgbaar. Om je een idee te geven van het assortiment van dit merk, lichten we in dit blog (met winactie!) drie productgroepen uit. Snel verder lezen dus.

Body&Fit pakket

Win een Dyson luchtreiniger

Hoesten, niezen, jeuk… Klinkt bekend? Allergische reacties zijn zeker geen pretje. De oorzaak is mede te vinden in de lucht die je zo’n 20.000 keer per dag inademt. Daarin vind je namelijk allerlei microscopisch kleine allergenen. Gelukkig kun jij, met een beetje hulp van Dyson, daar heel gemakkelijk iets aan veranderen. Op naar een schoner huis, een gezonder leven en onze winactie.

Dyson allergy


Wat zou jij graag willen winnen?