Naar boven

De nieuwste winacties van deze week

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Elke maand weer hebben we talloze review- en winacties met de vetste producten. Hieronder vind je een overzicht, dus grijp je kans en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Win een SINNER Nauders skibril

Fanatieke wintersporters weten het: op de piste kan het in het de ochtend hartstikke zonnig zijn en ’s middags hard sneeuwen. Hoe fijn is het dan als je beschikt over een skibril met een eenvoudig systeem om snel van lens te wisselen? Lees meer over de SINNER Nauders skibril en vergeet niet mee te doen aan de winactie.

Winactie: 5x 42 Atkins Harvest-repen

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij gezonder leven? Atkins is specialist op het gebied van koolhydraatarme voedingsproducten. Nieuw in hun assortiment is Atkins Harvest-lijn, tussendoortjes waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten. We geven vijf keer 42 Atkins Harvest repen weg dus lees snel verder om hier kans op te maken.

Maak kans op één van de twee unieke HAEVN prijzen

2018 belooft een mooi muziekjaar te worden waarin heel wat albumreleases uitkomen. Zo ook het eerste album van HAEVN. Om dit te vieren, hebben we een toffe winactie waarbij je kans maakt op één van de twee HAEVN-prijzen naar keuze. Nieuwsgierig en wil je meedoen? Bekijk dan snel dit blog.


Wat zou jij graag willen winnen?