Naar boven

De nieuwste winacties van deze week

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Elke maand weer hebben we talloze review- en winacties met de vetste producten. Hieronder vind je een overzicht, dus grijp je kans en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Win een Princess Traveller koffer en stress voor incheckbalie is verleden tijd

Je komt aan bij de incheckbalie en… je koffer is te zwaar. Je kunt kiezen: of je spullen reorganiseren en zoveel mogelijk in je broekzak proppen, óf bijbetalen. Er is ook een derde optie: de Princess Traveller San Francisco koffer mét ingebouwde weegschaal. Dat betekent nooit meer stress aan de incheckbalie. Lees snel verder want we geven er een weg.

Maak kans op een Wiko smartphone

Wiko is fris, Frans en fruitig. Het smartphonemerk is in zes jaar tijd één van de grootste smartphonefabrikanten van Europa geworden. Hoe dat kan? De telefoons hebben zó’n scherpe verhouding tussen prijs en specificaties dat ze als warme broodjes over de toonbank gaan. Lees er meer over in dit blog. Psst, we geven ook twee Wiko’s weg.

Win een compleet scheerpakket met producten van Braun, Gillette en NIVEA

Het is alweer december en dat betekent dat de Movembersnor eraf mag. In dit blog laten we producten zien waarmee je jezelf in een handomdraai een glad gezicht geeft voor de feestdagen. Vergeet niet om mee te doen aan de winactie: we geven namelijk vijfmaal een compleet scheerpakket weg!

Winactie: 10x Jetsetter Palette van GIGI HADID x MAYBELLINE

Gigi Hadid kennen we allemaal. Als model, als influencer, als IT-girl en als VS-angel. En deze bekende celebrity komt nu ook naar Nederland met de nieuwe GIGI HADID X MAYBELLINE LIJN! Haar flawless look kan je vast niet ontgaan zijn. Wil jij als eerste kans maken op je eigen Gigi look? Doe dan mee aan de winactie.

Win een Fujifilm Instax Mini 9 en maak je eigen polaroids!

Denk je wel eens: ‘Deze foto is zo leuk, ik zou willen dat ik ‘m meteen kon printen’? Dan is de Fujifilm Instax Mini 9, een instantcamera, het fototoestel dat je nodig hebt. Waarom dat zo is, lees je in dit blog met winactie.


Wat zou jij graag willen winnen?