Naar boven

De nieuwste winacties van deze week

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Elke maand weer hebben we talloze review- en winacties met de vetste producten. Hieronder vind je een overzicht, dus grijp je kans en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

 Win de nieuwe Polar M200 en maak echt stappen

Het voorjaar is hét moment om lekker buiten een rondje te gaan hardlopen en deel te nemen aan loopevenementen. Dat wordt nog leuker met de Polar M200; het nieuwste GPS sporthorloge van Polar met ingebouwde hartslagmeter en een uniek gepersonaliseerd Running Program. Zo sta jij perfect voorbereid aan de start van je loopsessie. Als dat geen goede motivatie geeft! Lees hier hoe ja kan meedoen aan de winactie!

Winacties van deze week: Polar M200 sporthorloge

Maak kans op een Kärcher hogedruk- of stoomreiniger

Alles in en om het huis stralend schoon? Kärcher heeft altijd de juiste en snelste oplossing. Zowel voor de ramen en vloeren in je huis, als voor allerlei buitenklusjes. Van je zomerse terras tot je splinternieuwe motor: Kärcher biedt alle hulp die jij nodig hebt bij de grote schoonmaak. In dit blog ontdek je vier van de topmodellen en kun je er twee winnen!

Winacties van deze week: Karcher winactie

Win een GoPro HERO Session of een GoPro Headstrap

Jouw GoPro biedt veel mogelijkheden die je in staat stellen om de meest geweldige beelden vast te leggen. Wil jij next level gaan en professioneel ogende beelden creëren met je GoPro? Lees dan onze 10 GoPro tips! Heb je nog geen GoPro maar zou je er wel een willen? Lees dan snel verder, je kan er namelijk eentje winnen!

Winacties van deze week: GoPro winactie


Wat zou jij graag willen winnen?