Naar boven

De nieuwste winacties van deze week

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Elke maand weer hebben we talloze review- en winacties met de vetste producten. Hieronder vind je een overzicht, dus grijp je kans en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

De nieuwe Thule Subterra reistas

Het merk Thule staat bekend om hoge kwaliteit als het gaat om het vervoeren van spullen. Ook in de nieuwe collectie, Thule Subterra, vormen kwaliteit en stijl een geheel. Zo reis jij, samen met je bagage, heel gemakkelijk en stijlvol de wereld rond. In dit blog lees je er alles over én vind je een unieke winactie waarbij een mooie Thule Subterra reistas te winnen is.

thule

De LEGO® Batman Film en het bijpassende prijzenpakket

Eindelijk is het zover: op 8 februari ging de spectaculaire film De LEGO® Batman Film in première in alle bioscopen. Maar daar blijft het niet bij, want de kids kunnen nu zelf alle scènes uit de film naspelen met de bijpassende LEGO bouwsets. Zo komt het bioscoopavontuur thuis pas echt tot leven. Lees snel verder, doe mee aan de winactie en maak kans op twee bioscooptickets of een prijzenpakket!

LEGO Batman

 

Dymo Labelprinters

Korting pakken door stickers te plakken; je hoort ’t vaak als slogan bij kortingsacties. Maar nog nooit zó letterlijk als bij de cashback actie van Dymo. Vervang de stickers door labels en je komt bij deze innovatieve labelprinters uit. In dit blog lees je meer over deze actie, ontdek je de nieuwste Dymo Mobile Labeler Labelprinter én vind je een mooie winactie. Dat belooft wat!

Dymo

For Honor en diverse game extra’s

Zorg ervoor dat je PlayStation 4 of Xbox One in topconditie is, want For Honor, een van de topgames van 2017, komt eraan. In dit spel kruip je in de huid van een ridder, viking of samoerai en verandert je controller in een zwaard, zodat je off- en online het gevecht kunt aangaan met andere strijders. Lees verder om meer te weten te komen over deze game en ontdek de toffe winactie in dit blog!

For Honor


Wat zou jij graag willen winnen?