Naar boven

De nieuwste winacties van deze week

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Elke maand weer hebben we talloze review- en winacties met de vetste producten. Hieronder vind je een overzicht, dus grijp je kans en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Win een van de 10 Rimmel Wonder’Fully Real Mascara’s!

Met de Rimmel Wonder’Fully Real Mascara creëer je een look die meteen opvalt: een ‘valse wimper’ effect maar met een natuurlijke uitstraling. Je maakt je oogopslag verder gemakkelijk af met de Wonder Wing Liner. Lees hier de Q&A over deze mascara en vergeet niet mee te doen aan de winactie.

Rimmel

 

Maak kans op een wonderbaarlijk Wonder Woman-pakket!

Wonder Woman is de eerste blockbuster met een vrouwelijke superheldin in de hoofdrol en is sinds kort ook verkrijgbaar op DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray en 4K UHD Blu-ray. In dit blog lees je waarom je deze film in huis moet halen. Oh, en we hebben ook een winactie voor je!

Wonder Woman

 

Win een Philips Wake-up Light stap nooit meer met het verkeerde been uit bed

De Wake-up Lights van Philips combineren licht en geluid om je op een natuurlijke manier te wekken. Je voelt je meer uitgerust, zodat het makkelijker is om uit bed te komen. Zelfs in de herfst en de winter. Lees snel verder en doe mee aan de winactie!

Philips WUL

 

Maak kans op een BRIO spoorbrug en stimuleer de ontwikkeling en fantasie

Innovatief speelgoed, voor elke leeftijdscategorie, gemaakt met vakmanschap én van duurzame materialen: dat is BRIO speelgoed. Haal het kind in jezelf naar boven met dit blog, en vergeet trouwens niet een mooie spoorbrug te winnen voor je (klein)kind. (En een beetje voor jezelf.)

BRIO

 


Wat zou jij graag willen winnen?