Naar boven

De nieuwste winacties van deze week

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Elke maand weer hebben we talloze review- en winacties met de vetste producten. Hieronder vind je een overzicht, dus grijp je kans en wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Maak kans op een nieuwe koelkast

Je koelkast kan tegenwoordig zelfs functioneren als een soort personal computer. De Family Hub-koelkast van Samsung beschikt bijvoorbeeld over een is een 21,5 inch touchscreen, ingebouwde speakers en vier camera’s. Zo bont maken andere fabrikanten het (nog) niet, maar ze komen wel met volop andere innovaties. Die bieden extra functies, maken het gebruik makkelijker of vergroten de voedselveiligheid. Dit zijn de zes handigste en coolste functies van koelkastmerken zoals Samsung, Bosch, Siemens, Miele, AEG en LG. Lees dus snel verder want er is ook nog een winactie!

nieuwe koelkasten

Win een Crayola prijzenpakket

Hoe jonge kindjes hun creativiteit uiten? Met kleur natuurlijk! De Mini Kids kleurartikelen van Crayola ondersteunen hen daarbij. De artikelen zijn speciaal gemaakt voor kleine kinderhandjes. Niet alleen goed voor hun creativiteit, maar ook voor hun vaardigheden en motoriek. Knutselen, ontdekken en spelen doen kids met kleur. Lees snel verder, want je kunt ook een Crayola prijzenpakket winnen!

Crayola flight 3

Win een Xbox One controller

Met een Lenovo Legion zul je gedag moeten zeggen tegen al je smoesjes. Weten jouw vrienden dat je er één hebt? Dan kun je de schuld niet meer afschuiven op een langzame videokaart of te weinig werkgeheugen. Jouw laptop blijft namelijk koeltjes in het heetst van de strijd, hoe zwaar de game ook is. Legions zijn volbloed gaming laptops met krachtige specificaties en prestaties. Zó krachtig zelfs, dat je bijna niet gelooft dat ze zo compact, lichtgewicht én betaalbaar zijn. Ook is er een winactie, dus lees snel verder!

Lenovo gaming laptops

 

Maak kans op een Bose Revolve Color II

Een luid, krachtig, vol en meeslepend geluid. In 360 graden. Altijd en overal, dankzij de lange accuduur en het bestendige ontwerp. Dat zijn in een notendop de nieuwe Revolve, Revolve+ en Color II Bluetoothspeakers uit de SoundLink-serie van Bose. Lees snel verder want je kunt er ook eentje winnen!

Bose Soundlink speakers

 

 

 


Wat zou jij graag willen winnen?