Naar boven

Weekend Woorden: Bond van binnenuit

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Van Dr. No (1962) tot Skyfall (2012). Complete generaties zijn opgegroeid met de avonturen van James Bond. ‘Opper-Bond’ Roger Moore schreef een fascinerend boek over 50 jaar James Bond: Bond over Bond.

Sir Moore, Roger Moore

Bond. James Bond. Als er iemand met die naam door het leven mag gaan, dan is het wel Roger Moore. Bijna 30 jaar na zijn laatste rol als ’s wereld bekendste geheim agent (in A view to a Kill) heeft hij van alle Bondacteurs nog steeds de meeste 007-films op zijn naam. Acteren doet de inmiddels 85-jarige Moore niet meer. Maar stilzitten is er nog niet bij voor Sir Moore: met Bond over Bond geeft hij een uniek inkijkje in de wereld van James Bond.

Achter de schermen met Bond

De inhoud? De Bondgirls. De auto’s. De bad guys. De cocktails. De gadgets. Miss Moneypenny. En natuurlijk alle Bonds – van Sean Connery tot Daniel Craig. Ze komen allemaal langs in dit eerbetoon aan een halve eeuw Bond. Geschreven met de flair en humor waarmee Roger Moore James Bond zo populair maakte. En aangekleed met veel nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal. De Engelse pers was er lyrisch over. Insider Roger Moore laat van binnenuit zien hoe de Bondreeks kon uitgroeien tot de langstlopende filmserie ooit. Nu alleen nog even geduld tot de opvolger van Skyfall op het witte doek verschijnt…

Winnen

Bond over Bond verschijnt op 22 februari. Wij mogen drie exemplaren van dit geweldige boek weggeven! Meedoen kan t/m 22 februari.

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!