Naar boven

Duik de zomer in met te gek waterspeelgoed en coole zwembaden

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Benieuwd naar het weerbericht voor de komende tijd? Wij voorspellen een te gekke zomer! En daar hoort natuurlijk het leukste waterspeelgoed bij, zoals waterpistolen, waterballonnen en opblaasfiguren. Of wat dacht je van een eigen zwembad? Lees snel verder en sla je (school)slag.

Opblaasfiguren: dé musthaves voor zomer 2017

De kleintjes kunnen zich uren vermaken met kleurrijke opblaasfiguren. Maar ook voor volwassenen zijn de gekste opblaasfiguren een ware hype geworden. Een roze opblaasflamingo is dé musthave voor ieder zomers Instagram kiekje. Je kunt natuurlijk ook lekker eigenwijs kiezen voor een originele cactus, donut of zelfs een avocado. En zo kleurt de zee (of het plaatselijke zwembad) deze zomer alle kleuren van de regenboog. Doe je mee aan deze waterspeelgoed hype?

Zwembaden voor baby’s en kids

Kinderen zijn dol op water! Vooral tijdens de warmste zomerdagen. Een speciaal babybadje is veilig voor kinderen vanaf 1 jaar en soms voorzien van een opblaasbare en extra comfortabele bodem. Veel babybadjes hebben bovendien een zonnescherm; bescherming tegen schadelijke UV-straling. Je kunt ook kiezen voor een kinderzwembad met een vrolijk design. Sommigen zijn zelfs voorzien van kleurrijke speelelementen. Dankzij de lage waterstand is het voor kinderen vanaf 3 jaar veilig om in te spelen. De kids kunnen zelfs vriendjes uitnodigen. Plons!

Een frisse duik voor jou

Verlang jij ook naar een verkoelende duik? Ga dan voor een gezellig familiezwembad! Verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en soorten. Soms zelfs voorzien van een filterpomp. Kies je voor een opblaasbaar zwembad, dan ben je snel klaar voor een duik. Het opzetten van een frame zwembad met een PVC- of stalen wand duurt iets langer. Wel is ‘ie stukken steviger. Ook zulke zwembaden zijn er trouwens in kleine formaatjes voor de kids.

Waterspeelgoed

Onderhoud je zwembad
Als je het zwembad netjes hebt opgesteld, wil je natuurlijk wel dat het water schoon en veilig blijft. Een effectieve zwembadpomp, de correcte pH-waarde en het juiste chloorgehalte; allerlei dingen waar je rekening mee moet houden. Meer tips nodig om je zwembad en zwemwater te onderhouden? Neem eens een kijkje op deze pagina.

Advies over zwembaden schoonmaken

Klaar voor een ouderwets watergevecht?

De zomer is niet compleet zonder een spetterend watergevecht. En daarbij willen de kids zich natuurlijk zo goed mogelijk wapenen tegen hun vriendjes. Daarom vind je bij ons de coolste waterpistolen. Het waterspektakel is pas echt compleet met waterballonnen. Met een speciale waterballonvuller gaat het vullen nóg makkelijker en sneller.

Waterspeelgoed

Waterbanen: spetterend speelplezier

De allerkleinsten beleven de grootste pret met speciaal waterspeelgoed. Met een waterbaan leren kinderen het concept van drijven en zinken. De meeste waterbanen zijn op verschillende manieren om te bouwen. Zo lijkt ’t iedere keer een nieuw exemplaar! Je kunt een waterbaan steeds kleine stukjes uitbreiden dankzij het grote aanbod aan accessoires.

Waterspeelgoed

Samen spelen met de watertafel
Ook met een watertafel beleven kids een zomer vol plezier. Met de Little Tikes Fountain Factory Watertafel kunnen kinderen precies op de juiste hoogte spelen met hengeltjes, buizen en emmertjes. Kunststoffen watertafels berg je (bij minder lekker weer) ook weer heel gemakkelijk op. Robuuste, houten watertafels kun je gewoon buiten laten staan.

Waterspeelgoed
Veiligheid op de eerste plaats
Waterspeelgoed
Voor de allerleukste zomervakantie

Zwemveiligheid voor de kleintjes

Nóg belangrijker dan waterpret beleven, is natuurlijk de veiligheid voor je kleintje. Denk voordat je op vakantie gaat daarom goed aan de juiste zwemveiligheid voor je kleintje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwembandjes, zwemtrainers en zwemgordels. Zo beleef jij met je gezin de allermooiste zomer.

Bekijk al het waterspeelgoed

Wat is het favoriete waterspeelgoed van jouw kind(eren)?