Naar boven

Poetsen is niet genoeg: straal met Waterpik waterflossers

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Lachen is gezond! Het maakt je gelukkig. Maar je wil natuurlijk wel dat je gebit er dan ook stralend schoon uitziet. Dankzij de Waterpik waterflossers maak jij gegarandeerd een mooie, gezonde indruk. En tijdelijk geldt een aantrekkelijke cashbackactie!

“Zij ziet er goed uit!”

Valt een stralend wit gebit bij anderen jou ook altijd op? Gezonde tanden geven je nu eenmaal een jonge, frisse uitstraling. Toegegeven, er goed uitzien vinden we allemaal belangrijk. En een stralende lach kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Mooie, gezonde tanden zijn dus van groot belang. Niet alleen voor onze gezondheid, maar ook voor ons zelfvertrouwen en onze uitstraling. Maar wist je dat alleen poetsen niet genoeg is om je tanden en tandvlees gezond te houden? Het merk Waterpik biedt de oplossing.

Alle monddouches van Waterpik

Jouw persoonlijke mondhygiënist

Je tanden goed reinigen, vind je waarschijnlijk een hele uitdaging. Ragers of stokers breken af, je komt niet goed tussen je tanden en bovendien vind je het een vervelende klus. Kortom, het is een enorm gedoe. Maar wat nu als we je vertellen dat het ook op een andere manier kan? Een effectieve, (bewezen) veilige en vooral snelle manier.

Grondige reiniging
Met de Waterpik Waterflosser heb je dagelijks slechts 1 minuut nodig om je gebit effectief te reinigen. Zo verwijdert deze monddouche tot 99,9% van de tandplak van behandelde gebieden. Ook bloedend tandvlees verminder je enorm snel. Tussen je tanden en onder de tandvleesrand; je bereikt iedere plek! En zo heb jij binnen een handomdraai een stralend gebit. Letterlijk.

De Waterpik Waterflossers in cijfers:
 • Verwijdert tot 99,9% van de tandplak in de behandelde gebieden;
 • Vermindert bloedend tandvlees tot 93% binnen 4 weken;
 • Reinigt grondig in 1 minuut;
 • Is rondom beugels tot 5 keer effectiever dan poetsen alleen;
 • Is rondom implantaten tot 2 keer effectiever in het verminderen van bloedend tandvlees (in vergelijking met flossen);
 • Komt onder de tandvleesrand zelfs wel tot 6 millimeter diep;
 • Is qua effectiviteit wetenschappelijk bewezen met meer dan 75 klinische studies.

Hoe Waterpik werkt: eenvoudig en snel

De verschillende monddouches van Waterpik maken van het reinigen van je gebit een peulenschilletje. De unieke combinatie van waterdruk en pulsaties zorgt er namelijk voor dat je gemakkelijk tussen je tanden kunt komen. Onder je tandvleesrand kom je zelfs wel tot 6 millimeter diep.

Waterpik waterflossers

Een schoon, fris gevoel
Kijk je tijdens het gebruik in de wastafel, dan zie je pas echt wat de Waterflosser aan extra etensresten verwijdert. Zelfs als je je tanden al hebt gepoetst. Een echte motivatie om dit dagelijks te gaan doen! Als je klaar bent, ervaar je duidelijk dat je tandplak is verwijderd. Een fris gevoel; alsof je net bij de mondhygiëniste bent geweest.

Waarom extra moeite doen?
 • Jouw tandenborstel bereikt slechts 60% van het tandoppervlak. Op de overige 40% kan tandplak dus rustig zijn gang gaan.
 • Tandplak tussen de tanden en onder de tandvleesrand kunnen leiden tot tandvleesontsteking. Uiteindelijk zelfs tot het uitvallen van een tand of een kies.
 • Een goede mondgezondheid vermindert ook de kans op o.a. hartklachten, diabetes en zwangerschapscomplicaties.
 • De Waterpik waterflossers maken grondige reiniging heel eenvoudig.

Profiteer tijdelijk van de cashbackactie

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat komt goed uit. Waterpik heeft namelijk een 30 dagen ‘Niet Goed Geld Terug actie’ en nu tijdelijk bij bol.com €15,- cashback! Je kunt daarbij uit verschillende producten kiezen. Van speciale waterflossers voor kinderen tot draadloze monddouches. Daar ga je stiekem al van glimlachen, nietwaar?

Bekijk het gehele Waterpik assortiment

Deze cashbackactie geldt van 25 september t/m 15 oktober 2017.


Hoe reinig jij je gebit optimaal?