Naar boven

Wat heeft Sinterklaas met bol.com?

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Sinterklaas heeft het er maar druk mee, al die kinderwensen die vervuld moeten worden. En omdat ook de Sint aan goed time management moet doen, kiest Sinterklaas voor bol.com.

Sinterklaas maakt het zich makkelijk

Het mag dan crisis zijn, Sinterklaas en zijn hulpklazen maken er toch gewoon een groots en overdadig feestje van. Al die cadeaus moeten wel uitgezocht, gekocht en ingepakt worden. En als je het dan zo druk hebt als Sinterklaas en zijn gevolg maak je het jezelf natuurlijk zo makkelijk mogelijk door winkels te mijden, maar snel, makkelijk en online alles te bestellen. De piek van de Sinterklaasdrukte lag bij Bol.com dan ook op 26 november om 21.08. Op dat moment werden er maar liefst vijf cadeaus per seconde gekocht. Van boeken tot CD’s, van speelgoed tot DVD’s.

Sint blijkt niet het ultieme gemakmens te zijn. Hij pakt namelijk wel veel zelf in. De inpakservice van Bol.com pakt namelijk maar 2,6 % van de cadeaus in. Sint heeft duidelijk een voorkeur voor zijn eigen papier!

Sinterklaas: Spanjaard of Hollander?

Oorspronkelijk komt de Goedheiligman uit Turkije, we vertellen alle kinderen dat hij uit Spanje komt, maar in zijn koopgedrag is Sinterklaas een onvervalste Hollander. Tijdens het winkelen op Bol.com gaat Sint vooral voor de aanbiedingen en de koopjes.


Reageer hier en praat mee!