Naar boven

VTech Toet Toet Auto’s: spelen, lachen en leren in één

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Een wereld vol vrolijke autootjes en kleurrijke speelsets; de grootste droom van ieder jong kind. Met de VTech Toet Toet serie wordt die fantasie werkelijkheid. En tegelijkertijd leren ze er ook nog een hoop nieuwe dingen van. Lees snel verder en ontdek de uitgebreide winactie én de tijdelijke verjaardagskorting van VTech.

Wie jarig is trakteert

Het speelgoedmerk VTech ken je van hun technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Van Toet Toet tot Zoef Zoef en van Baby speelgoed tot Junior Gadgets, aan iedere kind heeft VTech gedacht. Dat doen ze momenteel zelfs al 25 jaar! En zoals je weet; wie jarig is trakteert. Daarom ontvang je de hele maand maart 25% korting op veel uit de Toet Toet Auto’s serie. Dankzij al die vrolijke autootjes en mooie speelsets zijn de jongste kids van 1 tot 5 jaar urenlang zoet.

Actieassortiment VTech Toet Toet

De grootste speelsets

Denk je aan VTech, dan denk je aan uitgebreide, kleurrijke speelsets. Ook bij VTech Toet Toet vind je die speelsets natuurlijk terug. Zo staat de Toet Toet Auto’s Garage garant voor het grootste speelplezier. Met één van de speelfiguren rijd je de lift in en stop je op de gewenste verdieping bij het tankstation, de wasstraat of de weegschaal. Wanneer kinderen de speelfiguren over de Magische Sensors bewegen, klinken vrolijke zinnetjes en muziek. Ook leren ze zo kleuren en eenvoudige verkeersregels. Met het Toet Toet Auto’s Super Stuntpark zijn de verkeersregels wat minder belangrijk, want daarmee lanceer je de auto’s vanaf een 75 cm hoge stuntplank! En dat kan zelfs via drie verschillende routes. Zijn jouw kids klaar voor een looping?

VTech Toet Toet Auto's
Vanuit de lift naar het tankstation, de wasstraat en de weegschaal...
VTech Toet Toet Auto's
...of lanceer Stefan Stuntauto en maak een looping!

De leukste speelvriendjes

Bij de speelsets horen natuurlijk ook een aantal vrolijke speelvriendjes. Samen met Timo Tankwagen lever je brandstof op de gekste plekken. En dat gaat gepaard met vrolijke geluidseffecten, zinnetjes en liedjes. Dat gebeurt natuurlijk ook wanneer er met Vigo Vuilniswagen wordt gespeeld. Rijden, muziekjes beluisteren, leren én vuilnis ophalen tegelijkertijd. Met speelvriendje Ruud RC Raceauto kunnen kinderen over de baan racen en kampioen worden. Dankzij Ruud leren ze woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels.

Nieuwkomers

Tot slot zijn er twee nieuwe verrassingen, namelijk Pim RC Politie en het 2 in 1 Vrachtvliegtuig. De eerste is een spannend speelfiguur waarmee kinderen achter de boeven aan gaan. Het 2 in 1 Vrachtvliegtuig is een veel groter speelfiguur die je in een handomdraai in een lanceerbaan transformeert. Voor extra speelplezier krijg je ook Vince Vliegtuig erbij. Alle speelfiguren verrassen je (klein)kinderen met vrolijke reacties wanneer ze over de Magische Sensors van de speelsets bewegen. Een flinke dosis speelplezier gegarandeerd!

Win VTech Toet Toet Auto’s!

Zoals we eerder al kort benoemden, is de maand maart een feestmaand voor de VTech Toet Toet Auto’s serie! De hele maand loopt dé verjaardagsactie van 25% korting op veel uit de Toet Toet Auto’s serie. En het wordt zelfs nog mooier! Wij mogen namelijk ook 8 kinderen blij maken met VTech Toet Toet. We verloten 2 Vrachtvliegtuigen, 2 Pim RC Polities, 2 Garages en 2 Super Stuntpark speelsets. Vul onderstaand winformulier in en maak kans op één van deze prijzen. Of klik op onderstaande button, en ontdek wat VTech nog meer voor jouw (klein)kind te bieden heeft. Succes!

Actieassortiment VTech Toet ToetBekijk alles van VTech

Doe mee en win!
Win VTech speelgoed
Deze winactie loopt t/m 26 maart 2017
Ik doe mee
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie.
Ga verder
Je bent er bijna!
Voor het geval dat je wint, vragen we je ook je adresgegevens.
Verzenden
Bedankt voor je deelname!
Helaas
Er is iets mis gegaan. Je kunt maar één keer deelnemen aan een actie.

 


Welk speelgoed van VTech is de favoriet van jouw kids?