Naar boven

VTech Toet Toet Auto’s: spelen, lachen en leren in één

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een wereld vol vrolijke autootjes en kleurrijke speelsets; de grootste droom van ieder jong kind. Met de VTech Toet Toet serie wordt die fantasie werkelijkheid. En tegelijkertijd leren ze er ook nog een hoop nieuwe dingen van. Lees snel verder en ontdek de tijdelijke verjaardagskorting van VTech.

Wie jarig is trakteert

Het speelgoedmerk VTech ken je van hun technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Van Toet Toet tot Zoef Zoef en van Baby speelgoed tot Junior Gadgets, aan iedere kind heeft VTech gedacht. Dat doen ze momenteel zelfs al 25 jaar! En zoals je weet; wie jarig is trakteert. Daarom ontvang je de hele maand maart 25% korting op veel uit de Toet Toet Auto’s serie. Dankzij al die vrolijke autootjes en mooie speelsets zijn de jongste kids van 1 tot 5 jaar urenlang zoet.

VTech Toet Toet

De grootste speelsets

Denk je aan VTech, dan denk je aan uitgebreide, kleurrijke speelsets. Ook bij VTech Toet Toet vind je die speelsets natuurlijk terug. Zo staat de Toet Toet Auto’s Garage garant voor het grootste speelplezier. Met één van de speelfiguren rijd je de lift in en stop je op de gewenste verdieping bij het tankstation, de wasstraat of de weegschaal. Wanneer kinderen de speelfiguren over de Magische Sensors bewegen, klinken vrolijke zinnetjes en muziek. Ook leren ze zo kleuren en eenvoudige verkeersregels. Met het Toet Toet Auto’s Super Stuntpark zijn de verkeersregels wat minder belangrijk, want daarmee lanceer je de auto’s vanaf een 75 cm hoge stuntplank! En dat kan zelfs via drie verschillende routes. Zijn jouw kids klaar voor een looping?

VTech Toet Toet Auto's
Vanuit de lift naar het tankstation, de wasstraat en de weegschaal...
VTech Toet Toet Auto's
...of lanceer Stefan Stuntauto en maak een looping!

De leukste speelvriendjes

Bij de speelsets horen natuurlijk ook een aantal vrolijke speelvriendjes. Samen met Timo Tankwagen lever je brandstof op de gekste plekken. En dat gaat gepaard met vrolijke geluidseffecten, zinnetjes en liedjes. Dat gebeurt natuurlijk ook wanneer er met Vigo Vuilniswagen wordt gespeeld. Rijden, muziekjes beluisteren, leren én vuilnis ophalen tegelijkertijd. Met speelvriendje Ruud RC Raceauto kunnen kinderen over de baan racen en kampioen worden. Dankzij Ruud leren ze woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels.

Nieuwkomers

Tot slot zijn er twee nieuwe verrassingen, namelijk Pim RC Politie en het 2 in 1 Vrachtvliegtuig. De eerste is een spannend speelfiguur waarmee kinderen achter de boeven aan gaan. Het 2 in 1 Vrachtvliegtuig is een veel groter speelfiguur die je in een handomdraai in een lanceerbaan transformeert. Voor extra speelplezier krijg je ook Vince Vliegtuig erbij. Alle speelfiguren verrassen je (klein)kinderen met vrolijke reacties wanneer ze over de Magische Sensors van de speelsets bewegen. Een flinke dosis speelplezier gegarandeerd!

Toet Toet serieBekijk alles van VTech

 


Welk speelgoed van VTech is de favoriet van jouw kids?