Naar boven

VTech: leuk én leerzaam speelgoed dat veel meer kan dan je denkt!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Met namen als Bla Bla Blocks, Toet Toet Auto’s, Vrolijke Vriendjes en Little Love weet je al: dit wordt leuheuk! Naast gigantisch leuk is het speelgoed van VTech ook superleerzaam. Zo is het bijvoorbeeld goed voor de motoriek, creativiteit en het reken- en taalvermogen van je kind. Met de herfst(vakantie) en winter in zicht weet je zeker dat je kind uren en uren zoet gaat zijn met dit speelgoed.

Leren is kinderspel

Tuurlijk, kinderen moeten vooral lekker kunnen spelen. Maar hartstikke mooi als ze ondertussen ook nog iets leerzaams meepikken, toch? ‘Met ons speelgoed is leren kinderspel’, is daarom het motto van VTech. Al het speelgoed van dit merk is ontwikkeld door didactische experts en grondig onderzocht. Het resultaat: verbluffend leuk en lekker leerzaam speelgoed dat veel meer kan dan je denkt! Kijk maar eens naar de volgende vier speelgoedseries.

Toet Toet Auto’s: vierwielers voor eindeloos combineren

Toet toet! Wie is daar? Is het toevallig Vigo Vuilniswagen, Koos Kiepwagen, Thijs Taxi of een van die andere vriendelijke vierwielers van Toet Toet Auto’s? De autootjes zijn al langer geliefd onder kinderen, maar hun collectie kunnen ze steeds weer een beetje uitbreiden.

Eindeloos combineren
Rijd je met een auto over de sensors van een speelset, zoals het Stuntpark of het Ruimtestation? Dan klinkt een melodietje, gezongen liedje of vrolijk zinnetje. Alle auto’s zijn met elkaar te verbinden. Omdat Zoef Zoef Dieren ook te gebruiken is met Toet Toet Auto’s kan je kind eindeloos combineren!

Vrolijke Vriendjes: altijd feest!

Met de Vrolijke Vriendjes is het altijd feest! Door zinnetjes, liedjes, bewegingen en knipperende lichtjes komen de vriendjes en speelsets tot leven. Ze prikkelen de fantasie en moedigen aan tot rollenspellen. Toppers als de Magische Eenhoorn en het Magisch Diepzeepaleis kennen we al langer. En binnenkort komt er ook nog een te gek Piratenschip, dat heel simpel kan veranderen in een gigantisch pirateneiland! Met de vele interactieve onderdelen zoals een kanon, roer, telescoop en valluik beleven de kinderen iedere keer weer een nieuw avontuur.

Little Love: liefde voor iedereen

Met de Little Love popjes is er een beetje – nee: heel veel! – liefde voor iedereen. En dan vooral voor je kindje, dat heerlijk kan spelen en knuffelen met deze superzachte en interactieve poppen. In de poppenfamilie heb je Suzy en haar puppyvriendje, een meisje dat haar hondje allemaal kunstjes kan leren. De Praat met mij babypop, die je kindje helpt met praten en de eerste stapjes. En de Maak Maartje beter babypop, die helaas ziek is en beter gemaakt moet worden door jouw kind! Beter voor jou als ouder: het volume is verstelbaar en de pop gaat automatisch uit. Over een tijdje wordt ook Zoe gaat op het Potje leverbaar, een schattige pop vol leerzame weetjes over gezonde voeding.

Bla Bla Blocks: bouwen, sjouwen, verbouwen

Vers van de pers: Bla Bla Blocks, genomineer voor het speelgoed van het jaar! Met deze wel heel bijzondere bouwblokken bouwt je kind alles wat hij of zij maar wil. Waarom zijn die blokken dan zo bijzonder? Nou, iedere keer als er een blokje in het Bla Bla Point wordt gezet, is er een leuke reactie te horen met wat er op dat blokje staat. Daardoor maken kindjes kennis met kleuren, cijfers en woordjes. Binnenkort verschijnen er drie nieuwe sets uit deze serie op bol.com!

vtech_bla_bla_blocks


Van welk VTech speelgoed zou jouw kind dolenthousiast worden?