Naar boven

Voor een prikkie… speelgoed!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Misschien zijn je kids nog lang niet uitgespeeld met al het moois dat ze met sinterklaas en kerst hebben gekregen. Maar misschien ook wel. Dan is het een idee om eens bij de opruiming van bol.com te kijken. Veel LEGO en ander speelgoed zijn nu fors in prijs verlaagd. Zoals bijvoorbeeld deze 5.

 • 5/5
  Lees meer
  Als kind speelden we al met een parkeergarage van Fisher Price. Urenlang. We konden er geen genoeg van krijgen. Gelukkig bestaat de parkeergarage nog steeds, zodat ook de jongste generatie ermee kan spelen. In een modern jasje, dat wel. Je betaalt tijdens de opruiming slechts € 39,99 voor dit tijdloze stukje speelgoed.
 • Fans van LEGO én Lord of the Rings kunnen hun hart ophalen met dit fort. Het fort Helmsdiepte welteverstaan. Met deze enorme set probeer je de vesting Helmsdiepte te beschermen tegen de aanvallen van de machtige Uruk-hai. Naast het fort horen er bij deze set 8 minifiguren: Aragorn, Gimli, Haldir, koning Théoden, berserker Uruk-hai en 3 Uruk-hai. Het is geen goedkope set, maar met de € 109,99 die je er nu voor betaalt, is echt een koopje.
 • 3/5
  Lees meer
  Nog meer LEGO. Met de LEGO City Ruimtevaart Commandocentrale waan je jezelf even astronaut. Misschien heb je de ruimtereis van André Kuipers met je kids op de voet gevolgd en zijn ze zo enthousiast geworden dat je met deze set een echte hit in handen hebt. Met een prijs van € 44,99 in de opruiming bespaar je nu flink ten opzichte van de normale prijs.
 • 2/5
  Lees meer
  Playmobil. Nog zo’n favoriet waar we vroeger niet lang genoeg mee konden spelen. In de opruiming vinden we veel sets van de Duitse speelgoedfabrikant. Het piratenschip, het western fort. Deze gaan al jaren mee. Maar het mooiste koopje is misschien wel het prinsessenkasteel. Ok, het is even een flink bedrag dat je moet neertellen, maar met een actieprijs van € 119,99 heb je een fantastisch cadeau in handen dat goed is voor jaren aan speelplezier.
 • 1/5
  Lees meer
  Huisje, boompje, beestje. Nou ja, het beestje ontbreekt maar verder is dit huis van LEGO speelgoed waar je uren zoet mee bent. Met deze set bouw je niet 1 huis, maar 3. Van 1 pakket kun je 3 verschillende huizen bouwen die vol zitten met details. Een basketbalring, een satellietschotel en zelfs een grasmaaier ontbreken niet. Deze set kost nu maar € 39,99.

Meer speelgoed voor een prikkie

Natuurlijk zijn de bovenstaande 5 niet de enige speelgoedartikelen in de opruiming. Bezoek bol.com voor meer speelgoed.


Reageer hier en praat mee!