Naar boven

Voor een prikkie… koken en tafelen!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De maand van de grote diners ligt weer achter ons, maar wat bleek die incomplete keukenuitzet onhandig tijdens het dekken van die feestelijke tafel. Gelukkig biedt bol.com deze onmisbare items nu tegen flinke kortingen.

 • 5/5
  Lees meer
  Misschien was dat nog wel de grootste ergernis toen je je tafel zo mooi aan het dekken was. Waar haal je zoveel bijpassend bestek vandaan? Deze 24-delige bestekset lost je probleem in een klap op. Met hun opvallende design en Italiaanse look en feel tovert Mepra je tafel om tot een restaurantwaardig exemplaar. Gemaakt uit hoogwaardig edelstaal hoogglans bestaande uit zes messen, zes vorken, zes lepels en zes koffie- of theelepels.
 • 4/5
  Bar-accessoire

  Foliesnijder

  Lees meer
  Ontkurk nog maar een fles, want met deze professionele foliesnijder haal je zonder gedoe de folie van de fleshals. Met een lichte druk op de zwarte knop en een kleine draai voorkomt deze handige bar-accessoire de nodige frustratie. Het Hamburgse designlabel ZACK is één van Europa’s meest toonaangevende leveranciers van RVS woonaccessoires en presenteert jaarlijks haar uitgebreide nieuwe collectie op de internationale beurzen in Frankfurt, Keulen, Parijs, Birmingham en Milaan. Deze foliesnijder uit de VINARE- lijn is uitgevoerd in RVS, geleverd in een mooie cadeauverpakking.
 • 3/5
  Lees meer
  Geen maaltijd zonder geknoei. Dus is de keukenrol je beste vriend. Er is maar een merk dat zoiets saais, zo leuk weet te presenteren: het eigenwijze Italiaanse Alessi. De Bunny & Carrot keukenrolhouder heeft een wortel als rolhouder met een konijntje ernaast (16 x 20,2 cm). Alessi tovert huishoudelijke producten om tot designvoorwerpen door voortdurend internationale architecten, ontwerpers, koks en cultuurhistorici uit te nodigen hun talenten los te laten op gebruiksartikelen. Groot design voor een kleine prijs.
 • 2/5
  Lees meer
  Hakken, snijden, fileren… het is een eitje met dit 7-delige Homeij Cooking Classic Messenblok. Het blok bevat vijf prettig in de hand liggende messen plus een aanzetstaal en keukenschaar met notenkraker/opener. De messen zijn vervaardigd van roestvrij staal, goed uitgebalanceerd en zorgen door hun scherpte voor uitstekende snijprestaties. Opbergen doe je in een mooi beukenhouten blok dat niet misstaat op je aanrecht. Een staaltje professionele techniek met 5 jaar garantie én voor een vlijmscherpe prijs.
 • 1/5
  Gebakken lucht

  Soufflévorm

  Lees meer
  Geen kans dat die soufflé volgende keer weer mislukt met deze grote soufflévorm van Jenaer Glas. De schaal heeft een inhoud van 3,5 liter en is gemaakt van glas dat hittebestendig is tot 450 graden celsius. Natuurlijk ook geschikt voor al je andere heerlijke ovengerechten.

 

Voor een prikkie… veel meer koken en tafelen

Het is opruiming bij bol.com. Daarom gaan veel koken accessoires in de aanbieding. Kijk hier voor superscherpe koopjes.


Reageer hier en praat mee!