Naar boven

Voor een prikkie… computer!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Ja, ook voor computerartikelen voor een prikkie moet je deze dagen bij bol.com zijn. In de opruiming vind je tablets, opslag, printers en software met kortingen die kunnen oplopen tot 50%. Dit zijn onze 5 favorieten.

 • Wie op zoek is naar een nieuwe printer zou toch eens stil moeten staan bij de HP Photosmart 6510 e-All-in-One printer. Hij wordt heel goed beoordeeld (5 sterren), en voor een prikkie heb je nu een printer in huis die alles kan. Printen, scannen en kopiëren. En hij is ook nog eens draadloos. Wat wil je nog meer?
 • 4/5
  Draadloos geluidssysteem

  Logitech wireless speaker adapter

  Lees meer
  Dit is nog eens een koopje. Draadloos muziek streamen van je telefoon of tablet naar je eigen favoriete luidsprekers. Voor de echte audiofielen raden we ‘m niet aan, maar voor een gemiddeld gebruik voldoet de Logitech wireless speaker adapter ruimschoots. Eindelijk een simpele oplossing om draadloos muziek te luisteren.
 • 3/5
  Lees meer
  De 2e generatie van de Samsung Galaxy Tab was al een stuk vriendelijker geprijsd dan de 1e generatie, maar nu kun je ‘m bijna echt niet meer laten liggen. Een goed alternatief voor de mensen die de iPad iets te duur vinden.
 • 2/5
  Lees meer
  Een extra harde schijf is bij ons altijd welkom. Als we dan zo’n buitenkans tegenkomen als de LaCie 2TB Minimus USB 3.0 dan moeten we bijna wel toehappen. Voor 2 terrabyte heb je één van de beste harde schijven op de markt in je bezit. Daar kunnen een hoop films en foto’s op.
 • 1/5
  Lees meer
  De Windows-gebruikers die nog niet zijn overgestapt op Windows Pro 8 hebben nu de kans om dat alsnog te doen. Ga aan de slag met een compleet nieuwe computerervaring. Microsoft heeft met Windows Pro 8 een mooi en gebruiksvriendelijk systeem op de markt gezet.

Meer computer voor een prikkie

Natuurlijk zijn de bovenstaande 5 niet de enige computerartikelen in de opruiming. Bezoek bol.com voor meer dan 100 artikelen met een fikse korting.


Reageer hier en praat mee!