Naar boven

Test de nieuwe Philips VisaPure

| Geschatte leestijd: 1 minuut

We vragen even je aandacht voor een nieuw product van Philips dat zorgt voor een zachte en stralende huid. De Philips VisaPure is een elektrische gezichtsreinigingsborstel die 10x effectiever reinigt dan met de hand. Bol.com heeft ‘m net binnen en we mogen er 5 weggeven.

10x effectiever reinigen

De Philips VisaPure voelt net zo zacht aan als je handen, maar het reinigt je gezicht een stuk effectiever. De borstel op de VisaPure roteert en vibreert en reinigt zo grondig je gezicht. De verticale kloppende beweging maakt onzuiverheden zoals stof, dode huidcellen en make-upresten zachtjes los. De roterende beweging veegt onzuiverheden weg en reinigt de huid diep. Met 2 verschillende snelheden bepaal je zelf hoe intensief je je huid wil reinigen. En wil je ‘m in de douche gebruiken? Geen probleem. De VisaPure is waterdicht.

Philips adviseert bij gebruik om je gezicht in 3 zones te reinigen: de T-zone (dat is het het voorhoofd inclusief je neus), de linkerwang en de rechterwang. Als je elke zone 20 seconden reinigt krijg je het meest effectieve resultaat. Je hoeft dit niet zelf de timen, want de VisaPure geeft zelf aan wanneer je moet wisselen. En na 1 minuut stopt de VisaPure helemaal. Dit om overbehandeling te voorkomen.

Test de Philips VisaPure

We mogen een aantal lezers blij maken met een Philips VisaPure. Wil jij er eentje testen en ervaren hoe het is om je gezicht te reinigen met dit nieuwe apparaat van Philips? Laat dan hieronder je gegevens achter voor vrijdag 12 april.


Reageer hier en praat mee!