Naar boven

Het is bijna Moederdag! Met deze beautycadeaus zit je altijd goed

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Nog geen Moederdag-cadeau? Geen paniek. Een beautyproduct is altijd een schot in de roos. Is jouw moeder een natural, trendy, glamour of golden age moeder? Voor elk type hebben wij mooie beautyproducten geselecteerd van L'Oréal Paris, Maybelline New York, Garnier en Essie. Ook kun je hier nog een aantal top 10 gifts vinden, geschikt voor iedere moeder.

De glamour moeder

Jouw moeder ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Het haar zit strak in de lak en en ze gaat nooit zonder lippenstift de deur uit. Verras je moeder dan met luxe producten zoals de L’Oréal Paris Color Riche Shine lipstick of de L’Oréal Paris Skin Expert Age dagcrème.

Moederdag

Is dit jouw moeder? Bekijk dan hier het voor haar samengestelde lijstje:
Naar de glamour moederdagcadeaus

De trendy moeder

Jouw moeder is altijd op de hoogte van de laatste trends, merken en nieuwste producten. Geef aan haar hét product van dit moment: het Garnier SkinActive Pure Charcoal Black Tissue gezichtsmasker of een Maybelline Master Chrome highlighter.

Moederdag

Is dit jouw moeder? Check hier de cadeaus voor de trendy moeder:
Naar de trendy moederdagcadeaus

De golden age moeder

Jouw moeder of schoonmoeder is misschien al oma, maar houdt zeker nog van optutten en heeft de haren altijd mooi gekapt. Je maakt de golden age moeder blij met een L’Oréal Paris Skin Expert Age Perfect Golden age masker of een Maybelline Instant anti-Age Rewind oog concealer.

Moederdag

Is dit jouw moeder? Leg haar in de watten met deze beautyproducten:
Naar de golden age moederdagcadeaus

De natural moeder

Jouw moeder is een prachtige natural beauty en draagt nauwelijks make-up. Een dagcrème en een beetje mascara, meer heeft ze niet nodig. Je maakt haar blij met de Garnier SkinActive Classic Light BB cream. Een getinte dagcrème die oneffenheden vervaagt én een SPF 15 zonbescherming biedt.

Moederdag
Is dit jouw moeder? Verras haar met deze beautyproducten:
Naar de natural moederdagcadeaus

 

Top 10 essie nagellakken, lippenstiften en me-time verzorgingsproducten

Wil je jouw moeder graag verwennen met een mooie kleur nagellak of een heerlijk masker, maar weet je niet welke je moet kopen? Check dan onze top 10 lijsten voor essie nagellak, lippenstift of Me-time producten. De producten uit de lijstjes zijn bestsellers die het altijd goed doen. Hier maak je jouw moeder dus blij mee.

Moederdag

Naar de Top 10 nagellak Naar de Top 10 Me-time producten Naar de Top 10 lippenstift

 


Reageer hier en praat mee!