Naar boven

Na het sporten ondersteun je je spieren met Vifit Sport

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Ken je dat? Het gevoel dat je alles hebt gegeven en geen power meer hebt? Goed getraind dus! Tijd en aandacht besteden aan de herstelfase na je training is daardoor wel zo belangrijk. En daar kan de sportvoeding van Vifit Sport jou bij helpen, zodat jij snel weer klaar bent voor de volgende uitdaging. Lees snel verder, want je kunt ook nog een compleet Vifit Sport pakket t.w.v. 110 euro winnen.

Ondersteunt je spieren na het sporten

Hard trainen en sportprestaties leveren vraagt het nodige van je lichaam. Wist je bijvoorbeeld dat je tijdens een intensieve training je spieren een beetje beschadigt? Dat is heel normaal, maar daardoor is het extra belangrijk om na elke training herstel in te lassen. De herstelfase na het sporten is dus een essentieel onderdeel van je training. Misschien zelfs net zo belangrijk als het sporten zelf. Naast het aanvullen van vocht en koolhydraten, hebben je spieren ook wat extra aandacht nodig. En dat geef je ze in de vorm van proteïnen (eiwitten). Die dragen namelijk bij aan het onderhoud en opbouw van je spieren. En zo ben jij weer klaar voor de volgende sportprestatie!

Vifit Sport
Run Recover Repeat
Vifit Sport
Wanneer je tot het uiterste gaat
Vifit Sport
Als je alles hebt gegeven

Vifit Sport: Run, recover, repeat

Vifit heeft speciaal voor na het sporten Vifit Sport High Protein geïntroduceerd. Onderzoek toont aan dat 20 gram proteïnen de optimale hoeveelheid is na intensief sporten. Daarom bevat iedere portie Vifit Sport High Protein precies die hoeveelheid. Naast proteïnen bevat Vifit Sport ook vitamine D, kalium, magnesium en van nature calcium, wat bijdraagt aan het functioneren van je spieren. En zo biedt Vifit Sport High Protein de optimale ondersteuning voor je spieren na het sporten.

Tip!

Direct na het sporten zijn je spieren het meest vatbaar voor herstel. Gebruik daarom binnen 2 uur, maar liever nog binnen 30 minuten, proteïne voor je spieren.

Vifit sport

Lekkere, makkelijke sportvoeding

Vifit Sport High Protein is verkrijgbaar in recovery drinks, recovery bars en recovery shakes in verschillende smaken. Alle producten bevatten enkel natuurlijke smaakstoffen en er zijn geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Wel zo lekker! De drinks en repen zijn overigens heel makkelijk mee te nemen in je jaszak of sporttas. Zo heb je gelijk 20 gram proteïnen bij de hand na je intensieve workout. Bekijk in de shop de verschillende heerlijke smaken van Vifit Sport High Protein.

Vifit Sport High Protein
Vifit Sport
Ride Recover Repeat
Vifit Sport
20 gram proteïne binnen 30 minuten
Vifit Sport
Ondersteunt je spieren na het sporten

Maak kans op een Vifit Sport pakket

(Deze winactie is inmiddels afgelopen)
Kan jij als actieve sporter een goed herstel gebruiken? Dat komt goed uit, want wij mogen een compleet Vifit Sport pakket t.w.v. 110 euro weggeven! Het pakket bestaat uit een Vifit Sport koffer, 2 recovery shakes met shakebeker, 3 recovery drinks en 3 recovery bars. Zo kun je meteen de producten testen. Meedoen? Vul het winformulier in en maak direct kans. Veel succes!


Wat is jouw sportieve doel?