Naar boven

Vier Oud en Nieuw met New Years Eve

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Geen zin in cabaret of andere televisieprogramma's die allerlei jaaroverzichten laten zien? Moet je nog een beetje in de Oud en Nieuw stemming komen? Zet dan de film New Years Eve aan want die zorgt er absoluut voor dat je zin hebt in het laatste feestje van 2012.

Na Kerst komt…

Nog één avondje Kerst en het zit er al weer op. Veel mensen hebben dan nog lekker 2 dagen vrij om vervolgens maandag Oudjaaravond te vieren. Maar wat ga je doen op die avond? Kies je klassiek voor een gezellig bordspel met de hele familie, of ga je eens goed zitten voor de oudejaarsconference van Guido Weijers? Beide geen optie?

Misschien is het dan geen gek idee om de film New Years Eve aan te zitten. De film is vergelijkbaar met Love Actually en gaat over een groep mensen (allemaal bekende namen in Hollywood) die op zoek zijn naar liefde en romantiek tijdens Oud en Nieuw. En vanzelfsprekend vinden ze dat op hun eigen ingewikkelde manier.

New Years Eve is een fijne feel good-film die er niet alleen voor zorgt dat je je geliefde wat dichter tegen je aan drukt, maar het zorgt er ook voor dat je alvast in de juiste stemming raakt voor het laatste feestje van 2012.


 

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!