Naar boven

Lentekriebels bij bol.com

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Motsneeuw, met handschoenen op de fiets en een elektrische deken om je bed warm krijgen: ben jij ook helemaal klaar met de winter? Wij kijken reikhalzend uit naar het voorjaar en daarom is nu onze thematische winkel ‘Lentekriebels’ open! Laat de zon maar schijnen!

Lentekriebels, kom maar op!

Poeh, wat duurt de winter lang dit jaar. We kunnen niet wachten totdat het zonnetje echt zijn definitieve opwachting maakt. Wij hebben de Lentekriebels al in onze buik! Jij ook? Neem dan een kijkje in onze speciale lentewinkel.

Daar vind je talrijke goede ideeën om straks lekker buiten te genieten van het zonnetje, buiten te spelen (met de kinderen) of eindelijk weer in de tuin aan de slag te gaan.

Alles voor een heerlijke lente

Het assortiment in de Lentekriebels-winkel is enorm. Zo vind je in het buitenspelen-gedeelte de leukste loopfietsjes, poppenwagens, zandbakken, trampolines en voetballen.

Als tuinliefhebber haal je je hart op in ons groene vingers-assortiment. Hier vind je alles wat je deze lente in je tuin nodig hebt: van heggenscharen en hogedrukreinigers tot bloemenbollen en vogelhuisjes.

En last but not least hebben we ook nog een groot gedeelte van onze lentewinkel ingeruimd om lekker buiten te genieten. Hier vind je uitstekende inspiratie om te ontspannen. Wat we allemaal aanbieden? Hippe cocktailglazen, wijnkoelers, vuurkorven, ‘loungy’ tuinsets en barbecues. Maar ook zelfbruiningscrèmes waarmee je benen alvast dat lekkere zonnige kleurtje krijgen en kookboeken vol lekkere gerechten voor op de barbecue.

De lente begint bij bol.com!

Kortom, het is bijzonder prettig winkelen deze lente bij bol.com. Heb je de Lentekriebels al, of kun je er nog wel wat hulp bij gebruiken? Ga dan snel naar onze lentewinkel!


Reageer hier en praat mee!