Naar boven

De handigste app voor je verlanglijstje

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Waarschijnlijk is iedereen al druk in de weer geweest met het samenstellen van zijn of haar verlanglijstje. Toch willen we jullie even wijzen op de website www.mijnverlanglijst.eu. Op die site maak je in een handomdraai een verlanglijstje van bijna alle artikelen op bol.com en deel je het eenvoudig met al je Facebook-vrienden.

Beste app 2012

Mijnverlanglijst.eu is niet in opdracht van bol.com gemaakt, maar de website is de winnaar van de Bol.com Developer Contest 2012. Sinds vorig jaar kunnen handige computerprogrammeurs gebruik maken van de catalogus van bol.com om zelf websites of apps te maken. Dat deed ook James Mostert uit Den Haag. Hij bouwde de beste bol.com-app van 2012.

Niet 2x hetzelfde cadeau

Op mijnverlanglijst.eu maak je gratis en gemakkelijk een online verlanglijstje dat je via Facebook makkelijk kan delen met je familie of vrienden. Iedereen die je lijstje ontvangt kan een cadeau voor je uitzoeken en het afvinken op je lijstje. Dat 2 vrienden met hetzelfde cadeau aan komen zetten, is op die manier verleden tijd. Ook is het mogelijk om via de app lootjes te trekken. Handig voor sinterklaas en kerst. Je weet meteen wat de persoon die je hebt getrokken wil hebben in zijn schoen of onder de kerstboom.

Het mooie aan deze app is de gebruiksvriendelijkheid. Je logt in met Facebook en daarna voeg je heel gemakkelijk nieuwe artikelen aan je verlanglijstje toe. Weet je niet wat je op je lijst moet zetten? Dan geeft de app je een aantal suggesties op basis van jouw interesses. Heb je bijvoorbeeld Adele geliked op Facebook, dan zie je alles cd’s van haar en vergelijkbare artiesten terugkomen in de tips. We hebben het getest en het werkt erg goed.

Als je nog aan de slag moet met je verlanglijstje voor sinterklaas of kerst, bekijk dan mijnverlanglijst.eu zeker eens. Een handigere manier om je verlanglijstje online te delen hebben wij nog niet kunnen vinden. Daarom is deze app door bol.com ook terecht gekozen als beste app van 2012.


Reageer hier en praat mee!