Naar boven

Vanaf vrijdag te koop: Warhammer 40.000 Space Marine

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Aan het eind van de deze werkweek is het weer mogelijk om jezelf eens fijn af te reageren. De nieuwe Warhammer ligt in de winkels en hierin neem je het op tegen een gigantische hoeveelheid orcs die je allemaal moet zien te vernietigen.

Van bordspel tot first person shooter

Warhammer is ooit begonnen met het maken van bordspellen waarbij je als speler poppetjes koopt en deze vervolgens moet inkleuren (nog steeds erg populair). Tegenwoordig is de franchise flink uitgebreid met onder andere spellen voor de Playstation en Xbox waarvan Warhammer 40.000: Space Marine de nieuwste is.

Schuilen heeft geen zin

De achterliggende gedachte van dit spel is misschien wat anders dan je normaal gewend bent. Ben je namelijk gewond, dan is het een slecht idee om je even schuil te houden en te wachten tot je gezondheid weer iets beter is. Zo werkt dit spel niet. Mocht je dit toch doen, dan is een slechte afloop gegarandeerd aangezien de vijanden je zullen vinden en met nog meer jouw kant op zullen komen. In Warhammer 40.000: Space Marine staat alles in het teken van de aanval. Ben je bijna door je health heen? Dan zul je vol aan de bak moeten want je gezondheid verbetert zich alleen wanneer je zoveel mogelijk tegenstanders ‘slacht’.

Met zijn allen

Het verhaal van de Warhammer 40.000: Space Marine game is redelijk eenvoudig. De mensheid heeft een nieuw wapen gecreëerd waar nogal wat schorriemorrie op afkomt. Jij moet er als elitestrijder van het Space Marine-korps voor zorgen dat deze vijanden het daglicht niet meer zien. Iets waar jij natuurlijk gespecialiseerd in bent.


Reageer hier en praat mee!