Naar boven

Vanaf nu verkrijgbaar: Born To Die – The Paradise Edition

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Het is alweer een tijdje geleden dat Lana Del Rey haar album Born To Die op de markt bracht. Vanaf vandaag is er een special edition verkrijgbaar met maar liefst 7 nieuwe nummers die volgens Lana allemaal zijn ontstaan in de periode rondom het maken van Born To Die.

Het duurt even…

Begin 2012 bracht Lana Del Rey haar debuutalbum Born to Die uit. Nu, bijna een jaar later en 2 miljoen verkochte exemplaren komt er een nieuwe versie uit van het album. Deze special edition genaamd The Paradise Edition bevat 7 nieuwe nummers. Lana Del Rey omschrijft het als volgt: “Het is niet een nieuw album, maar een nakomertje. Het is de paradijs-editie van Born to Die. Er staan 7 nieuwe nummers op, die allemaal nog deel uitmaken van het album dat in januari uitkwam”.

Deluxe box

Naast de Paradise Edition is er ook nog een uitgebreidere versie die komt in een deluxe box. Deze gelimiteerde gouden box bevat een digipack van Born To Die The Paradise Edition en komt met een exclusief album vol met remixes, Prachtige kaarten en afbeeldingen en een DVD met all muziekvideo’s die zijn gemaakt voor het album Born To Die.


Reageer hier en praat mee!