Naar boven

Vanaf 6 november verkrijgbaar: Halo 4

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Xbox liefhebbers opgelet. Morgen komt Halo 4 uit. Waarschijnlijk wist je dat al maar alsnog wijzen we je graag nog even op dit fantastische nieuws. Wij hebben hem reeds gespeeld en kunnen je beloven dat je geen spijt gaat krijgen wanneer je deze game besluit te kopen.

Nieuwe trilogie

Master Chief is terug in dit 4e deel van de succesvolle Halo-serie. Eén van de bekendste shooters ontwaakt uit een fikse winterslaap om opnieuw de strijd aan te gaan met de Convenants. Niet veel mensen hadden verwacht dat er een 4e deel zou komen aangezien de makers (Bungie) hadden aangegeven er mee te stoppen. De relatief nieuwe gameontwikkelaar 343 Industries had het idee dat er nog meer te halen viel en nam het stokje over. Dat leverde in eerste instantie voornamelijk gefronste wenkbrauwen op, maar nu we de game gespeeld hebben kunnen we je garanderen dat die gefronste wenkbrauwen nergens voor nodig zijn. Halo 4 is namelijk één van de beste shooters ooit gemaakt.

De moeite waard?

Halo 4 is een geweldige game. Wij hebben ons op verschillende manieren verbaasd. Wij wisten namelijk niet dat het mogelijk was om zulke mooie graphics uit onze Xbox te toveren. Sommige levels zijn werkelijk waar een lust voor het oog en dit zorgt voor een nog intensere beleving. Het grootste verschil met de voorgaande delen is het feit dat je tegenstander verandert is. Je vecht in dit 4e deel tegen de Forerunners. En deze nieuwe vijand is een stuk lastiger te bestrijden dan de Convenants, die we onderhand wel doorhadden.

En dan is er nog de multiplayer optie die voor veel spelers ontzettend belangrijk is. De voorgaande Halo games hadden een nagenoeg perfect multiplayer-optie en dus was hier ook behoorlijke scepsis toen 343 Industries hier mee aan de haal ging. Maar wat blijkt? Ze hebben nagenoeg niets aangepast. Natuurlijk wel wat, maar dit zijn zulke fijne en minieme aanpassingen dat je het niet eens merkt. En dit zal veel Halo-liefhebbers bekoren. Wij hebben inmiddels al heel wat uurtjes verloren aan deze game. Wij waarschuwen je alvast dat jou hetzelfde gaat overkomen wanneer je deze game morgen via bol.com in huis haalt.


Reageer hier en praat mee!