Naar boven

Van Flushies tot Bush Babies: deze verzamelfiguurtjes zijn het nu helemaal!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Dacht jij dat de verzamelhype op z’n hoogtepunt was met de Squishies? Zeker niet! We gaan vrolijk verder met het verzamelen van Flushies, Hatchimals CollEGGtibles, L.O.L. Surprise ballen en Bush Babies. Een ei uitbroeden of met water een figuurtje tevoorschijn toveren: de manieren om kinderen te verrassen worden steeds origineler. Lees snel verder om erachter te komen welke verzamelfiguurtjes nu helemaal hot zijn op het schoolplein.

Flush Force

Ontdek de flushies: alle dingen die je ooit door het toilet hebt gespoeld, kruipen als gemuteerde wezens naar boven. Ontmoet nu de Flush Force uit Flush Ville. Deze smerige figureren leven in verlaten toiletpotten en zijn ontzettend grappig. Flushies verrassen je kind op een wel heel bijzondere manier. Je moet de kleine wc’tjes namelijk vullen met water, schudden en zoeken maar. Als je niet hebt ‘doorgetrokken’, vind je ook geen Flushie in het vieze water van je wc. Er zijn 150 verschillende soorten flushies. Ook zijn er zeldzame Flushies om te verzamelen, zoals Metallic Flushies, Drijvende Flushies en Gevlokte Flushies. Verzamel en vind ze allemaal in je wc.

verzamelfiguren
+
+
Flush Force Bizarre Bathroom
Flush Force
€ 7,99

Hatchimals CollEGGtibles

Het is nog eventjes wachten, maar ze komen eraan: de Hatchimals CollEGGtibles seizoen drie met het thema Hatch Friends Forever. De meer dan 100 nieuwe Hatchimals komen begin juni uit en zijn te herkennen aan het gele ei. In deze vriendeneditie kun je Twins, Best Friends of Squad Friends sparen. Superleuk: bij de Twins zitten er twee CollEGGtibles in één ei en de Best Friends passen in elkaar. Hatchimals CollEGGtibles zijn eitjes die je uitbroedt. Je houdt het eitje vast, verwarmt het hartje van paars naar roze en daarna druk je op de schaal en ontdek je welke CollEGGtibles jij hebt.

L.O.L. SURPRISE!

De L.O.L. Surprise poppen zijn de leukste verrassingspopjes van dit moment. De nieuwste L.O.L. ballen bevatten een lint. Trek eraan en… verrassing! Je kind moet meerdere lagen van een L.O.L. Surprise Confetti Pop bal afscheuren. Maar liefst negen leuke speeltjes en accessoires komen voorbij totdat het poppetje verschijnt. De speeltjes zijn kleine hints voor welk poppetje je krijgt. Ook zijn er nu nieuwe L.O.L. Surprise pets om de familie mee uit te breiden. Er zijn konijntjes, katjes, puppy’s en zeldzame hamsters te vinden. De Surprise pets bevatten ook een waterverrassing. Spannend!

verzamelfiguren

Bush Baby World

Bush Babies zijn schattige knuffeldiertjes die leven in de Dream Tree. Hier slapen ze in hun Sleepy Pods. In de Dream Tree kunnen ze met de bloemenlift omhoog naar de bloemenkroon. Ook heeft de Dream Tree een schommelzitje en heel veel plekjes voor alle Bush Babies. De zes knuffeldiertjes hebben allemaal een eigen naam: Sasu, Abi, Nenia, Abero, Kiki en Lexi. Dé must-have van de Bush Babies is Princess Melina. Zij staat aan het hoofd van de Bush Baby World en heeft glinsterende accessoires en een Koninklijke sleepy pod vol met glitters.

verzamelfiguren
+
+
Bekijk alle verzamelfiguren

Wat is het favoriete verzamelfiguur van jouw kind?