Naar boven

Valentijnstip: parfums voor hem en haar

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Nog eventjes en het is weer zover: Valentijnsdag! Heb je nog geen cadeau gevonden voor je geliefde? Geen nood, met onderstaande cadeautips sla je de plank nooit mis!

Tips voor haar

 • 1/3
  Oh Lola

  Marc Jacobs

  Lees meer
  Deze mooie set van Marc Jacobs is het ultieme Valentijnscadeau. Oh Lola is levendig en sprankelend met aroma’s van framboos, aardbeien en pioenrozen. Een speelse geur waarmee je het hart van iedere vrouw veroverd.
  • 2/0
   Hartblik Sheaboter

   Dove

   Lees meer
   Een leuke set in de vorm van een hart, speciaal voor Valentijn. Deze heerlijke doucheproducten van Dove zorgen voor een ware douchesensatie en een zachte huid.
  • 3/0
   Flora Gorgeous Gardenia

   Gucci

   Lees meer
   Een vrouwelijke en sensuele geur in een chique verpakking zoals we gewend zijn van Gucci. De geur is bloemig, maar alles behalve doorsnee. De mooie set bevat een eau de toilette en twee heerlijke bodyproducten.

  Tips voor hem

  • 1/3
   Lees meer
   De bekende Jean Paul Gaultier-geur is een moderne geur met een sexy touch. Deze special edition set is dan ook het perfecte cadeau voor Valentijn.
   • 2/0
    Bottled Sport

    Hugo Boss

    Lees meer
    Met deze geur zal je nooit de plank mis slaan. Boss Bottled Sport is een fijne variatie op de originele Boss Bottled-geur. De energieke en elegante geur is het perfecte cadeau voor de actieve jonge man.
   • 3/0
    Excite

    Axe

    Lees meer
    Met Axe Excite wordt elke vrouw verleid. Deze Valentijn-set bevat een lekkere eau de toilette en een verleidelijke Axe boxershort.

   Profiteer nu van Valentijnskorting!

   Tot en met Valentijnsdag kan je profiteren van kortingen tot 60% op de lekkerste geuren en mooiste geschenksets. Wees er dus snel bij!


   Reageer hier en praat mee!