Naar boven

Haal het allerbeste uit je sportprestaties met Under Armour

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Echt lekker trainen kan alleen in een goede sportoutfit. Dat weet wereldkampioen zwaargewicht boksen Anthony Joshua ook. Hij ontmoet zijn tegenstander Wladimir Klitschko op 29 april 2017 daarom in de ring terwijl hij van top tot teen in Under Armour gehuld gaat.

Passie, ontwerp en innovatie

Het sportmerk Under Armour heeft één belangrijke missie: jou nog beter maken in wat je doet. Het is daarom een geliefd merk onder de topatleten van nu en van de toekomst. Wat de weersomstandigheden ook zijn: met passie, ontwerp en innovatie zorgt het merk ervoor dat je trainingsoutfits je prestaties naar een hoger niveau tilt.  Een van de grootste Under Armour-fans is wereldkampioen zwaargewicht boksen Anthony Joshua. Hij begrijpt als geen ander wat goede gear voor een atleet kan doen.

quote-joshua
I live for training. It’s my obsession. Always looking for ways to improve. When I’m not doing it there’s something missing. The secret to my success is getting the basics right. Right food, right training and the right gear.
Anthony Joshua
under-joshua-1
Joshua vs. Klitschko

Zwaargewicht Anthony Joshua ontmoet tegenstander Wladimir Klitschko gekleed in Under Armour.

under-joshua-2
Explosive footwear

De Under Armour Ultimate 2.0 schoen zorgt ervoor dat je explosief, hard en snel kan trainen.

under-joshua-3
Smart from the start

Een goede baselayer zorgt ervoor dat je tijdens de training droog en licht blijft.

Threadborne collectie

29 april 2017 is een belangrijke dag voor Anthony. Die dag staat hij in het Wembley Stadion tegenover de Oekraïense bokser Wladimir Klitschko om zijn titel te verdedigen. Negentigduizend mensen aanschouwen live hoe Anthony in de ring stapt om het op te nemen tegen zijn tegenstander, en dat doe hij bewapend in de Threadborne collectie van Under Armour.

De gedachte achter de Threadborne collectie is dat je altijd beter kunt presteren. Under Armour heeft met zorg een outfit samengesteld die comfortabeler is dan ooit en tegelijkertijd helpt het maximale uit je training te halen.

Shop hier de hele Threadbone collectie

Smart from the start
Alles begint met een goede baselayer. Een baselayer is het eerste wat je aandoet en het laatste wat je uittrekt na een wedstrijd en voelt echt alsof je een tweede huid draagt. Een baselayer geeft je meer kracht en uithoudingsvermogen en houdt je langer sterk tijdens het sporten. Door het geïntegreerde moisture transport systeem wordt zweet afgevoerd en blijf jij droog en licht.

Life of an athtlete 
De Sportstyle collectie van Under Armour omvat comfortabele sportkleding die ideaal is voor, tijdens en na een training.

Explosive footwear
Goed schoeisel zorgt ervoor dat je snel, flexibel en extra krachtig bent. De Under Armour Charged Ultimate 2.0 is de nieuwste schoenenlijn van het merk en speciaal ontworpen om zo explosief mogelijk te trainen. Daarnaast geeft de schoen je voeten comfort en support en is het daarmee inderdaad het ultieme design.

Bekijk hier alle producten van Under Armour

Winactie

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Natuurlijk wil je tijdens een training van top tot teen gekleed gaan in een Under Armour-outfit. En dat kan! We geven twee kledingsets voor mannen en vrouwen weg bestaande uit een shirt, short en schoenen. Laat je gegevens achter in het onderstaande winformulier en maak direct kans. Je mag ons natuurlijk ook via Facebook laten weten waarom jij deze trainingsoutfit zou moeten winnen. Wij zijn erg benieuwd. Veel succes!


Waarom ben jij degene die een nieuwe Under Armour outfit verdient?