Naar boven

Uitgelicht! trakteert op boeken

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Het is Boekenweek! Voor de redactie van bol.com's weblog Uitgelicht! voldoende reden om lezend Nederland en België te trakteren. We geven 3 x 2 toptitels weg van Kate Mosse, BBC-radiohost en schijfster van diverse bestsellers. Deelnemen is makkelijk, precies zoals je van bol.com gewend bent.

Over: Verloren Labyrint

Bij archeologische opgravingen aan de voet van de Pyreneeën ontdekt Alice Tanner twee eeuwenoude skeletten. Het zijn niet alleen de oude botten die haar een onprettig gevoel geven, de gehele tombe straalt een overweldigende, kwaadaardige kracht op haar uit. Op de wand van de grafkamer is een labyrint gekerfd en bij een van de skeletten vindt ze een ring met eenzelfde labyrint. Het bange besef dringt tot Alice door dat ze iets verstoord heeft dat verborgen had moeten blijven, en dat ze op een of andere manier een verbinding heeft gelegd met een huiveringwekkend verleden, haar verleden? Wanneer ook de politie zich met de vondst bemoeit, besluit Alice om op eigen houtje naspeuringen te doen en stuit ze op zeer merkwaardige zaken.

Over: De Vergeten Tombe

Een oude priester, op brute wijze om het leven gebracht. Een ontzield lichaam van een jonge man in de rivier de Aude. Een nerveuze vrouw in een kamer met damasten gordijnen. Een lachende man in de schaduw. Twee vrouwen uit verschillende tijden en plaatsen raken verwikkeld in het mysterie dat deze mensen samenbrengt: de tarotkaarten die zij in hun handen houden… De vergeten tombe is een episch avontuur waarin de lezer wordt meegenomen van het hedendaagse Rennes-les-Bains naar het negentiende-eeuwse Rennes-le-Chateau, maar ook naar lang voorbije tijden waarin koningen werden begraven met hun schatten. Een intrigerend verhaal over spookachtige muziek, moordende hebzucht en eeuwenoude geheimen.

Meer Boekenweekacties

Dit is niet de enige Boekenweekactie van bol.com. Ook in onze winkel vind je aantrekkelijke acties.


Reageer hier en praat mee!