Naar boven

Bekijk onze tv spellen top 10 – zonder reclames

| Geschatte leestijd: 4 minuten

De slimste mens, Ik hou van Holland, Wie is de Mol?... Zomaar wat beroemde tv-spellen die je thuis met vrienden of familie kunt spelen. Gezellig om de tafel, zonder reclames. Je vindt ze in onze tv spellen top 10. En onderaan dit blog kun je een gesigneerde editie van het Expeditie Robinson-bordspel winnen!

De tv spellen top 10

 • Verdien seconden met de 3-6-9 ronde, geef razendsnel de 4 goede antwoorden in 'open deur' en los de puzzel op terwijl de zuurverdiende seconden wegtikken. Het bordspel van De slimste mens is minstens net zo spannend als de tv-versie. Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden goed voor urenlang plezier! Tip: probeer Philippe Geubels uit te nodigen voor een potje, voor nog meer plezier...
 • 2/10
  Ik hou van Holland (voordeelbundel)

  Een groot feest!

  Lees meer
  Iedere aflevering van Ik hou van Holland is weer een dolle boel. De tv-hit met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis kun je nu in je eigen woonkamer spelen. Deze Ik hou van Holland voordeelbundel zit boordevol onderdelen die je ook op televisie ziet. Speel `Geen ja, nee en uh', de Spellingronde, Woordslang, Kaaswerpen en al die andere topspellen van de afgelopen jaren. Dus ook de zenuwslopende Knalquiz, waarbij je snel een goed antwoord moet geven en het 'cadeau' doorgeeft. In deze speciale voordeelbundel zitten bovendien een heleboel extra vragen voor jong en oud. Goed voor knallend feestje!
 • 3/10
  Wie is de Mol? (voordeelbundel)

  Ontmasker de saboteur

  Lees meer
  In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kan dat lukken. Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt, dan is het spel verloren. Deze Wie is de Mol? voordeelbundel bevat het spel mét daarbij nog vijf extra kaartsetjes met extra landen en een extra notitieblok om de zoektocht naar de Mol te vervolgen.
 • 4/10
  Expeditie Robinson

  Overleef jij het spel?

  Lees meer
  Twee teams, één onbewoond eiland. De kampleden van beide teams moeten zien te overleven door materialen te verzamelen en spellen te spelen. Doel is om een team om je heen te verzamelen waarmee je zo ver mogelijk kunt komen. Maar uiteindelijk moet je zelf als laatste overblijven. Pas dan ben je de echte Robinson. Het bordspel Expeditie Robinson is net zo spannend als de tv-serie, maar dan zonder honger, kou en enge beesten.
 • 5/10
  Miljoenenjacht

  Welke koffer kies jij?

  Lees meer
  Okay, met het bordspel van Miljoenenjacht kun je niet echt 5 miljoen winnen. Maar dat maakt het niet minder enerverend. Je kiest één van de 26 koffers en probeert de overgebleven koffers daarna allemaal weg te spelen. In de hoop dat er een hoog bedrag in de jouwe zit. Maar het kan zo maar zijn dat er in je koffertje slechts 1 cent zit. Accepteer je het bod van de bank? Of neem je het risico en speel je verder?
 • 6/10
  Oya Lélé!

  Hoe word jij K3?

  Lees meer
  Ken jij alle liedjes van K3? Dan is het spel K3 zoekt K3 echt iets voor jou. Dit muzikale spel draait helemaal om de songs van de beroemde meidengroep. Door liedjes te spelen én te raden verdienen de spelers punten. Wie als eerste tien punten verzamelt, wint! Als je met je tablet of computer naar www.studio100.com/hoewordjeK3 surft, kun je alle fragmentjes uit het spel bekijken. Dolle boel!
 • In het The Big Picture bordspel draait alles om foto's. Beantwoord de vragen die bij de foto's horen, zet je escape in op het juiste moment in en klim met je pion zo hoog mogelijk op de geldladder. Wie na twee speelrondes het meeste geld heeft verdiend, wint. Ga jij voor die miljoen euro? Of eindig je met lege handen?
 • Een van de spannendste quizzen van tv, Één tegen 100, is nu thuis te spelen. Knok je een weg door de meerkeuzevragen en probeer al je tegenstanders weg te spelen. En wees wijs met je escapes, want die kun je nog wel eens hard nodig hebben.
 • Kerst en Oud & Nieuw komen er alweer aan. Een tijd vol hits van vroeger. Ben jij een grote muziekfan? Dan is dit Mega Top 50 spel voor jou gemaakt. Alle hits van de afgelopen 30 jaar komen langs in dit swingende triviaspel voor jong en oud. Wie kan als beste de titels uitbeelden, het verboden woord ontdekken of liplezen? Er zijn speciale vragen voor kids en voor volwassenen. Inclusief een CD met honderden oude en nieuwe Mega Top 50 hits!
 • 10/10
  Rad van Fortuin

  Klinker kopen?

  Lees meer
  Last but not least in deze tv-spellen Top 10: Rad van Fortuin. Een echte klassieker uit de jaren '90. Raad als eerste het verborgen woord en win het gedraaide geldbedrag! Briljant in al zijn eenvoud en goed voor urenlang speelplezier. Deze en talloze andere bordspellen vind je bij ons. Dus zoek je nog een mooi cadeau voor de feestdagen? Sla dan nu je slag!


Wat is jouw favoriete tv-spel aller tijden?