Naar boven

Vakantie voorbij, sportieve voornemens erbij? Tunturi helpt je ze te realiseren

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Helaas, de zomervakantie is voorbij. Als het goed is, ben je weer helemaal opgeladen en kun je er weer met frisse moed tegenaan. En dat is mooi, want die vakantiekilo's 'moeten' eraf. Of wellicht heb je andere sportieve voornemens? Hoe dan ook; Tunturi helpt je ze te realiseren. In dit blog (mét winactie) lees je hoe en met welke fitnessmaterialen.

Sporten onder werktijd

Van strandstoel naar bureaustoel. Maar weet je dat je onder werktijd toch kunt sporten en dus aan het realiseren van je sportieve voornemens kunt werken? Vervang je bureaustoel door een gymball en train je buikspieren terwijl je aan een presentatie werkt. Of zet een stoelfiets onder je bureau, zodat je in beweging kunt blijven – zelfs als je zit. Fiets je al genoeg, bijvoorbeeld omdat je met de fiets naar je werk gaat? Dan is een balansbord wellicht wat voor jou. Die kun je gebruiken terwijl je staand werkt en je traint er de spieren in je voeten en benen mee. Voor de momenten dat het stressniveau op werk wat oploopt is er de knijphalter, waarmee je je hand- en armspieren traint terwijl je de stress van je ‘afknijpt’. Kortom, sporten onder werktijd is een van manieren om je sportdoel(en) te behalen.

Tunturi

Tunturi

Alle fitnessmaterialen van Tunturi

Maak je eigen sportschool

Dat klinkt misschien moeilijker dan het is. Maar kijk eens rond in de sportschool: daar staan diverse apparaten die je makkelijk thuis kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een halterbank, waarop je heel veel verschillende oefeningen kunt doen. Bovendien, door tijdens de oefeningen een halterstang met halterschijven te gebruiken, kun je work-out zo intensief maken als je zelf wilt. Zo kun je, na bijvoorbeeld een lange werkdag, een uurtje sporten in je eigen sportschool. Die op jaarbasis goedkoper is dan de sportschool bij jou in de buurt…

Weinig ruimte, toch sporten

Okay, niet iedereen heeft thuis de ruimte om een complete gym in te richten. Maar da’s ook niet per se nodig, want met een bokszak heb je slechts een paar vierkante meter nodig om een intensieve work-out uit te kunnen voeren. Hetzelfde geldt voor sporten met een suspension trainer. Die plaats je tussen de deur en maakt tal van oefeningen mogelijk. Dan is er ook de buikspierbank, die je gemakkelijk kunt in- en uitklappen en in opgevouwen toestand makkelijk onder een bed of in een kast past. De naam van het apparaat verraadt deels wat je ermee kunt doen: je buikspieren trainen voor een strakke buik of sixpack.

Bekijk de krachttraining-collectie van Tunturi

Werk aan je conditie

Als een van je sportieve voornemens is om de vakantiekilo’s te verliezen, dan heb je het meeste baat bij cardiotraining. Ook daar kan Tunturi je een handje bij helpen, want naast krachtapparaten heeft het merk ook een breed assortiment van cardio-trainers. Denk aan apparaten als een hometrainer, crosstrainer, looptrainer of roeitrainer. Wil je snel calorieën verbranden? Neem dan een crosstrainer of roeier en beweeg jezelf naar een mooi en fit lijf.

Ontdek de complete cardio-collectie van Tunturi

 


Waarom verdien jij het om de Tunturi suspension trainer te winnen?