Naar boven

Trendy en feestelijk gourmetten

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Gourmetten anno 2012: niet meer hangen over de tafel met je mouw in de saus om bij je pannetje te komen. Princess introduceert de Dinner4all tafelgrill: aardewerken borden met daaraan je eigen bakplaat.

Trendy tafel

De Princess Tafelgrill Dinner4all 104000 is niet alleen heel handig, hij ziet er ook nog eens heel cool uit. Weg met het stoffige imago van gourmetten: dit gourmetstel staat trendy op elke kersttafel! Naast de vier aardewerken borden is er de centrale unit waarop de ingrediënten kunnen worden uitgestald. De bakplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag en voor de bereiding van je gerechten heb je geen boter of olie nodig. Ben je deze kerst gezellig met zijn tweeën of juist met een grotere groep?
De Princess Tafelgrill Dinner4all 104002 is er speciaal voor twee personen maar kan ook prima dienen als uitbreiding op de vierpersoons-set.

Makkelijk te reinigen

Aan de praktische kant is ook gedacht: het aardewerken bord is uitneembaar en vaatwasmachinebestendig. De bakplaat is makkelijk met keukenpapier of onder de kraan te reinigen.

Wil jij ook hip aan de kerstdis? Wij geven twee keer deze Princess Tafelgrill Dinner4all 104000 weg! Vul onderstaand formulier in maak kans op dit fantastische gourmetstel.

Doe mee en win!
Een Princess Tafelgrill Dinner4all 104004
Vul je gegevens in en maak kans op een Princess Tafelgrill Dinner4all 104004. We geven er twee weg!
Ik doe mee
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie.
Ga verder
Je bent er bijna!
Voor het geval dat je wint, vragen we je ook je adresgegevens.
Verzenden
Bedankt voor je deelname!
Helaas
Er is iets mis gegaan. Je kunt maar één keer deelnemen aan een actie.

 


Reageer hier en praat mee!