Naar boven

Baby- en kinderkleding én positiekleding: dit is de nieuwe herfstcollectie

| Geschatte leestijd: 3 minuten

Zijn jouw kinderen ook van die hippe wijsneuzen die altijd de nieuwste mode van merken zoals B. Nosy, Tumble ’N Dry of Noppies willen? Of ben je in verwachting en ben je benieuwd wat dé trends van dit seizoen zijn als het om positiekleding gaat? Dat is mooi, want de nieuwste herfst- en wintercollecties staan voor je klaar. Bekijk ze in dit blog - halló inspiratie!

baby- en kinderkleding

Dit zijn de trends!

Misschien wil jouw meisje alleen maar kleding aan met wilde dieren erop, of is je kleine man helemaal weg van felle neonkleuren. Daarom hebben wij hieronder de belangrijkste najaarstrends op een rij gezet, en er is sowieso eentje die bij jouw kind past. De trends lopen uiteen van stoere jurken en truien met grote letters van Tumble ‘N Dry, tot lieve okerkleurige jurkjes van Little Label en héél veel items met felle details. Genoeg voor een mooi najaar dus.

Graphic Animal
Letter Print
Neon Details
Touch of Oker
Thumb_Animal
Thumb_Style_Modus_LETTER
Letter_Thumb
Thumb_Style_Modus_OKER

baby- en kinderkleding

Nieuw bij ons: Coolcat!

Alle stoere boys en girls opgelet: vanaf nu shop je ook Coolcat bij ons! Dit merk heeft supervette kleding waarmee je sowieso gezien wilt worden op het schoolplein. Denk: unieke stijl, opvallende prints en coole details. Dare to be different – zeggen wij dus. Daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met het populaire merk DJ Dutchjeans. Dit stoere merk kenmerkt zich door urban, stoere looks met een creatieve twist. Hippe items waar je ook goed in kunt ravotten. Ons laatste nieuwe merk is het populaire merk Dirkje met mode voor de allerkleinsten en veel lieve, betaalbare items.

> Bekijk alle babykleding;
> Bekijk alle meisjeskleding;
> Bekijk alle jongenskleding.

baby- en kinderkleding

Op je mooist zwanger: de nieuwste positiekleding

Comfortabele positiekleding én volgens de laatste trends; kan dat samen gaan? Dat kan zeker met topmerken zoals Noppies, Queen Mum, Love2Wait en Esprit. In de nieuwe collecties positiekleding zien we dat de kleuren bordeaux, marine, grijs en (khaki)groen de overhand hebben. Perfecte herfst- en winterkleuren dus, omdat je ze goed met andere kleuren kunt combineren.

> Bekijk de positiekledingwinterjassen;
> Bekijk de positiekleding.


Wat draagt jouw doerak het allerliefst?