Naar boven

TP-Link Deco: voor elk type woning een sterk wifi bereik

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Minimaal bereik, traag internet en enkel een goede verbinding in sommige delen van het huis. Een slechte wifi-verbinding levert tal van irritaties op. In 2017 bracht TP-Link een compleet nieuwe wifi oplossing; een multiroom wifi systeem met ingebouwde virusscanner dat al deze problemen deed verdwijnen. Deze zomer komt TP-Link met een update met een aantal nieuwe, handige functies. Lees snel verder en ontdek de TP-Link Deco.

Een unieke netwerkoplossing

In 2017 lanceerde TP-Link hun nieuwste wifi oplossing, het TP-Link Deco M5 – Multiroom Wifi Systeem. Een revolutionair systeem dat veel bekende irritaties en problemen oplost. Niet voor niets luidt het motto: “Because Wi-Fi Should Always Work“. Wat vooral uniek is aan dit type, is de set-up. Waar je andere apparaten moet aanvullen met wifiversterkers, werkt dit product geheel op eigen kracht. Met een razendsnelle verbinding als resultaat. Repeaters, wifi powerlines en access points heb je dus nooit meer nodig. Ideaal!

Perfect en stabiel bereik; het kan echt

Vind jij het ook zo vervelend dat je internetverbinding op sommige plekken in het huis een stuk zwakker is? Dan is de TP-Link Deco M5 je beste vriend. Met dit Multiroom Wifi Systeem heb je daar namelijk geen last meer van. Dankzij Seamless Roaming & Adaptive Routing Technology (ART) heb je perfect en stabiel bereik in het gehele huis. Ja, zelfs in de schuur of op zolder. En dat allemaal gewoon met dezelfde netwerknaam. Het enige dat jij hoeft te doen, is een device in de juiste ruimte plaatsen. Zo maakt deze alleskunner een einde aan al je wifi problemen.

Voel je veilig en vrij

Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra zekerheid op het internet; een veilige wifi oplossing is dus essentieel. Daarom beschikt de TP-Link Deco M5 standaard over een ingebouwde virusscanner, ook wel Homecare genoemd. Daar kun je wel 3 jaar lang gratis gebruik van maken. Deze virusscanner biedt optimale beveiliging voor alle apparaten die zich in het netwerk bevinden. Van je zakelijke laptop tot je dochters smartphone. Zo hoef jij je dus geen zorgen te maken over virussen, hacks of andere narigheden.

TP-Link
Internetten zonder zorgen
TP-Link
Online veiligheid voor het hele gezin
TP-Link
Altijd en overal goed bereikbaar

Installatie in een handomdraai

Bovenstaande voordelen bieden je natuurlijk al veel eenvoud en gemak, maar ook bij de installatie via de app staat gebruiksgemak op de eerste plaats. Daardoor is de TP-Link Deco M5 echt door iedereen te installeren zonder enige moeite. Door vier duidelijke stappen te doorlopen heb je binnen 5 minuten een werkend netwerk in je gehele woning.

 1. Download de Deco-app
 2. Maak een Bluetooth-verbinding met één van de drie stations
 3. Sluit de meegeleverde internetkabel aan op je router en op Deco
 4. Maak via de app een account en volg de overige stappen op de app

Ouderlijk toezicht
Eenmaal geïnstalleerd kun je ook kiezen voor de optie ‘uitgebreid ouderlijk toezicht’. Dat lijkt misschien niet altijd nodig, maar het kan je toch een fijn, zeker gevoel geven. Zeker wanneer je kinderen nog vrij jong zijn. Je kunt namelijk internetverbruik monitoren, websites blokkeren en tijdslimieten instellen. En zo kun je je netwerkbeheer volledig via de app regelen.

Een set-up voor elke woning

Deze zomer heeft TP-Link een aantal nieuwe Deco’s uitgebracht, zodat jij de set-up kunt kiezen die het beste past bij jouw type woning.

 • Woning met twee verdiepingen
  Wanneer de wifi niet ver genoeg reikt met alleen een router en je woning maximaal twee verdiepingen heeft, dan is de TP-Link Deco M5 set met twee stations geschikt voor jouw huis. Het eerste station zet je bijvoorbeeld op de eerste verdieping in de slaapkamer en het tweede station plaats je op de studiekamer op zolder.
 • Woning met drie verdiepingen
  Woon je in een groot huis met meer dan twee verdiepingen op een groot oppervlak, dan kan het zijn dat een Deco set met drie stations niet je hele woning kan voorzien van een goede verbinding. In dat geval kun je de set eenvoudig uitbreiden met een los station. Een voordeel van Deco is namelijk dat zoveel stations met elkaar kunt verbinden als jij nodig hebt. Het is mogelijk om tot wel 20 stations met elkaar te verbinden. Wil jij wifi in de studiekamer, het gastenverblijf, de tuin en op zolder? Geen probleem met de M5. Je kunt deze single units ook gebruiken als router of access point.
 • Woning met betonnen muren
  Heb jij een groot huis met dikke, betonnen muren die het signaal blokkeren? En wil jij ook een goed wifi bereik in de kelder of op zolder? Dan is de speciale uitvoering van de TP-Link Deco P7 geschikt voor jou. Deze multiroom wifi oplossing heeft een ingebouwde powerline-verbinding waardoor je het internet ook via het stroomnet van de woning kunt doorzetten. Een ander voordeel van de Deco P7 is dat de powerline verbinding samenwerkt met de draadloze verbinding. Dit resulteert in hogere draadloze snelheden dan bij de Deco M5. De multi-room TP-Link Deco P7 verschijnt op 27 augustus en is vanaf nu te pre-orderen.
 • Woning met slimme apparatuur
  Heb jij naast je telefoon, iPad, laptop en pc ook nog slimme apparatuur zoals een slimme koelkast, oven en televisie in je huis? Dan is de TP-Link Deco M9 Plus Smart Home Wifi Systeem echt iets voor jou. De Deco M9 Plus heeft een ingebouwde Smart Home Hub voor wifi, bluetooth mesh en zigbee. Hierdoor werkt de M9 Plus samen met veel smart home systemen zonder dat je hier een extra hub of apps voor nodig hebt. Zo heb jij complete wifi-dekking voor je hele huis, zijn al je apparaten snel en makkelijk met elkaar verbonden, zonder verlies van snelheid.

Waar in huis zou jij graag een betere wifi verbinding willen hebben?