Naar boven

Voor een prikkie… afvallen!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Onze top 5 van dieetboeken is in ieder geval slank voor je portemonnee, want al deze boeken zijn te koop met 5 euro korting!

 • 5/5
  Lees meer
  Kijk, dit is een titel die tot de verbeelding spreekt. Voedings-coach Amber Albarda is tevens chocoladeliefhebber en bedacht dat stoppen met eten zeker niet de bedoeling kan zijn als je wil afvallen. In dit boek laat ze zien hoe je voedsel vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. Resultaat: afvallen én leuk leven. Wij zijn voor!
 • 4/5
  Alle antwoorden

  Amber beantwoordt

  Lees meer
  Amber Albarda kreeg na haar eerdere boeken(zie boven) nogal wat vragen over gezond leven. De 50 meest gestelde geeft ze gebundeld. Het resultaat is een boek met praktische antwoorden op vragen over cafeïnevrije koffie, boter en cholesterol. Handige informatie voor iedereen die zich serieus met gezond eten wil bezighouden dit nieuwe jaar.
 • 3/5
  Lees meer
  Het South Beach dieet is een trend die sinds enkele jaren is komen overwaaien uit Florida. De sleutel tot afvallen zit ‘m volgens cardioloog Arthur Agatston in gezond eten. Weten wat je eet en wanneer je moet eten. Hij ontwikkelde een dieet dat heel eenvoudig te volgen is en zeer effectief. Het heeft dan inmiddels ook veel volgers wereldwijd.
 • 2/5
  Lees meer
  Weight Watchers is bijna al even oud als afvallen zelf. Al in 1963 werd het opgericht en nu een halve eeuw later is het dieet nog steeds alive en kicking. De afvalclub heeft inmiddels al miljoenen mensen geholpen met afvallen en dat moeten ze wel goed als ze al zo lang bestaan. Groot voordeel is dat je door het puntensysteem jezelf niet alles hoeft te ontzeggen. 
 • 1/5
  Voor gevorderden

  South beach optimaal

  Lees meer
  Voor wie niet genoeg kan krijgen van het South Beach dieet is er ook een programma voor gevorderden: het ‘optimale effect’, met een gelijknamig boek als bijbel. Dit boek is een aanvulling op de voorgaande programma’s en gaat net wat verder. Naast voedseladvies staan er nu ook fitness-oefeningen in.

 

Voor een prikkie… veel meer dieetboeken

Het is opruiming bij bol.com. Daarom gaan veel dieetboeken in de aanbieding. Kijk voor deze slanke koopjes hier.


Reageer hier en praat mee!