Naar boven

Top 5 elektronica cadeaus voor Kerst

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Wat zou jij doen wanneer je met een onbeperkt budget mocht shoppen in de elektronicawinkel van bol.com? Wij bij Uitgelicht! zouden het wel weten. Daarom maakten we een top 5 lijstje met de producten die we maar wat graag tegen zouden komen onder onze kerstboom aankomend weekend.

 • 5/5
  Lees meer
  Bij Uitgelicht! zijn we van mening dat we of goede koffie drinken, of niet. En dat laatste komt nét iets te vaak voor. Daarom willen we dit jaar graag een goed Espresso apparaat vinden onder de Kerstboom. Niet alleen voor de gemoedstoestand van de redactie, maar ook voor de mensen die op bezoek komen. Het laat namelijk zo’n slechte indruk achter wanneer je niet een fatsoenlijke kop koffie voor kunt schotelen.
 • 4/5
  Lees meer
  Oké. We bekennen. We zijn hier gek op koken. We hebben zo’n beetje alle keukenapparaten die er bij bol.com te koop zijn. Zó graag staan we in de keuken. Het enige instrument wat een beetje ‘not done’ is, is een frituurpan. Liever gaan we met wat olie, een pannetje en een temperatuurmeter aan de gang. Maar, sinds kort zijn we op de hoogte van het bestaan van de Philips Airfryer. Eindelijk ‘gezond’ frituren. Eindelijk op een eenvoudige manier heerlijke fish cookies maken voor de rest van de redactie. Met dit kado wordt iedereen gelukkig.
 • 3/5
  € 189,00

  TomTom - Go 500S

  Lees meer
  Auto’s en het Britse televisieprogramma TopGear zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat kwartje is ook gevallen bij Tom Tom. En dus maakten zij een speciale TopGear edition. Laat dat nu precies hetgeen zijn wat we in onze auto willen horen: de stem van Jeremy Clarkson. Niet alleen mannen vinden het overigens fijn om naar Clarskson te luisteren. Ook vrouwen hebben er vrede mee. We vragen ons alleen wel af of ze begrijpen wat hij zegt als hij er weer iets typisch TopGear uitgooit als “It’s a match made in petrolhead heaven”.
 • 2/5
  Lees meer
  Een hoofdtelefoon is tegenwoordig meer dan alleen een middel om muziek door te luisteren. Het is ook een accessoire geworden. Dr. Dre sloeg een aantal jaar geleden de handen ineen met audiospecialist Monster. Gezamenlijk brachten ze een stel hoofdtelefoons op de markt van ontzettend goede kwaliteit én gaaf zijn om te dragen. We hebben reeds ervaring met de kleine Dr. Dre Solo maar stiekem willen we de grote Studio. Voor wanneer we artikelen moeten schrijven. Even helemaal weg van de buitenwereld. Heerlijk. En fashionable!
 • 1/5
  € 689,00

  D5300

  Lees meer
  Het grootste gedeelte van de redactie heeft een zwak voor mooie fotografie. Voor velen is het een hobby, de rest kijkt er graag naar. Een goede camera is hoe dan ook essentieel. We zijn op de hoogte van de oorlogssituatie tussen Nikon en Canon. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Wij gaan voor Nikon. En omdat we geen proffessionals zijn komen we al snel uit bij hun D5300. De beste spiegelreflex camera voor de hobbyist die écht mooie foto’s wil maken… Lag deze maar onder onze boom. Goed, wij dromen nog even verder…

 

tomtom


Reageer hier en praat mee!