Naar boven

Top 5 bad guys voor de volgende Batman

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Christopher Nolan gaat geen Batman-films meer maken. Wij geloven echter niet dat het lang duurt voordat de volgende reeks wordt aangekondigd. De franchise levert, net zoals Spider-Man, gewoonweg teveel geld op. Wij lopen graag op de zaken vooruit en voorspellen alvast de volgende bad guy voor Batman.

 • 5/5
  Lees meer
  Hush is als kind één van de beste vriendjes van de nog jonge Bruce Wayne. Hij komt echter niet uit een warm gezin zoals Bruce. Drugs en alcohol spelen een belangrijke rol in de opvoeding van Hush. Op een dag knipt hij de remkabels van de auto van zijn ouders door. De auto crashed en zijn vader verliest het leven. Zijn moeder wordt echter gered door Dr. Thomas Wayne, de vader van Bruce. Hierna haat Hush alles wat te maken heeft met de familie Wayne, terwijl hij wel vriendjes blijft met Bruce om hem op de lange termijn pijn te kunnen doen. Tel daarbij op dat hij ook nog tegen Batman vecht zonder dat hij weet dat dit Bruce is en je hebt een tegenstander die je van 2 kanten haat.
  • 4/0
   Roman Sionis

   Black Mask

   Lees meer
   De ouders van Roman Sionis (ookwel Black Mask) zijn vrienden van de ouders van Bruce Wayne. Ze gaan hier echter zo in op dat ze vergeten dat ze een zoontje hebben. Roman neemt ze dit zo kwalijk dat hij op een dag besluit zijn huis, met zijn ouders daarin, in de brand te steken. Binnen no time weet hij de gehele maffia van Gotham voor zich te winnen en opent hij de aanval op Bruce Wayne, zonder te weten dat Batman en Bruce dezelfde persoon zijn. Net zoals Hush is het een gevecht tegen Bruce én Batman.
   • 3/0
    Hugo Strange

    Hugo Strange

    Lees meer
    We sluiten niet uit dat Hugo Strange het nog een keer gaat opnemen tegen Batman. In de strip wordt Strange door de politie ingehuurd om Batman te analyseren zodat ze hem eindelijk een keer op kunnen pakken. Hugo raakt bezeten van Batman en rust niet voordat hij Batman uitgeschakeld heeft. Hij wordt ontslagen bij de politie omdat hij compleet doorslaat maar dat betekent niet dat hij stopt. Strange is namelijk hartstikke gestoord maar ook hyper intelligent en wordt één van Batmans zwaarste tegenstanders aangezien hij het voor elkaar krijgt achter de ware identiteit van Batman te komen.
    • 2/0
     Dr. Harleen Frances Quinzel

     Harley Quinn

     Lees meer
     In de strips zien we Dr. Harleen Frances Quinzel onderzoek doen naar The Joker in de beruchte instelling en gevangenis Arkham Asylum. Ze raakt verslaafd aan de exentrieke Joker en helpt hem vrijkomen waarna ze samen de jacht openen op Batman. Als Heath Ledger niet vroegtijdig was getorven had het heel logisch geweest dat Harley Quinn een rol had gekregen in de laatste Batman film van Christopher Nolan. Wij hadden dat wel zien zitten in ieder geval.
     • 1/0
      Edward Nigma

      The Riddler

      Lees meer
      Bane was een fantastische bad guy in de laatste Batman film van Christopher Nolan, maar het liefst hadden we The Riddler terug zien keren. Dit criminele meesterbrein zagen we al eens eerder in Batman Forever, maar dat karakter werd vakkundig om zeep geholpen door de Canadese acteur Jim Carrey. Nolan had hier één van de meest angstaanjagende slechterikken ooit van kunnen maken. Het mocht niet zo zijn en dus moeten we nog even wachten tot we het raadselgenie het gevecht aan zien gaan met de levende vleermuis uit Gotham City.

     Reageer hier en praat mee!