Naar boven

Geniet van die prachtige roadtrip met een TomTom in je auto, motor of camper

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Door het heuvelachtige Toscane of langs de mooiste watervallen, naaldbossen en meren in Canada. Met een TomTom in je auto of op de motor weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van het mooie landschap dat je onderweg tegenkomt. In dit blog ontdek je de TomTom GO Basic, TomTom Rider 500 en TomTom GO Camper.

Vermijd druktes op de Autoroute du soleil

Met de TomTom GO Basic rijd je op zwarte zaterdag niet in de file op de Autoroute du soleil, maar via de snelste route naar je vakantiebestemming. De real time updates zorgen namelijk ervoor dat je opstoppingen vermijdt en de slimste routes pakt. Met de spraakherkenningsfunctie bedien je het navigatiesysteem eenvoudig en snel met je stem. Zo houd jij de ogen op de weg. Ben jij van plan een vette roadtrip te maken? Check even of je de meest recente wegenkaart van Europa hebt gedownload. Deze kun je gratis downloaden met wifi. Handig, je hebt hier dus geen computer voor nodig.

Ontdek de TomTom Go

Maak de mooiste roadtrips in Europa met de TomTom Rider 500

Voor motorrijders is er de TomTom Rider 500. Het anti-reflecterende touchscreen kan tegen een stootje én je kunt ‘m bedienen met lichte en zware handschoenen. Past zich dus perfect bij jouw winterse of zomerse motorritjes. Met TomTom Roadtrips rijd je overadembenemende berghellingen en kronkelende kustwegen. Dit nieuwe platform heeft de mooiste routes al voor je uitgestippeld. En natuurlijk rijd jij niet dezelfde route terug! Plan je graag je eigen route? Dat kan ook met de TomTom MyDrive app.  Heb jij de volgende roadtrip al gepland?

slider_image_tomtomrider2
Op pad met TomTom Rider
slider_image_tomtomrider4
TomTom Rider 500
slider_image_tomtomrider3
TomTom Rider 500
slider_image_tomtomrider1
TomTom Rider 500
Ontdek de TomTom Rider

Kampeer zorgeloos met de TomTom GO Camper

Plan je route, voer de afmetingen van je camper in en de TomTom GO Camper vindt de beste route, kampeerplekken en campings. Met de ‘Nuttige Camper Plaatsen’ kom jij onderweg niet voor verrassingen te staan bij tolwegen of parkeerplaatsen. De GO Camper heeft standaard de kaarten voor landen binnen Europa erop staan. Ga jij een vette roadtrip maken buiten Europa? Je kunt gratis kaarten updaten en downloaden voor reizen in Noord-Amerika, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Let’s go!

TomTom navigatie

Ontdek de TomTom Go Camper

Reageer hier en praat mee!