Naar boven

The Voice Of Holland – The Songs 2012

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Wie gaat Ben Saunders en Iris Kroes opvolgen als The Voice Of Holland? Dat is vanavond de vraag als Ivar Oosterloo, Leona Philippo, Floortje Smit en Johannes Rypma in de finale staan. Daarna komt er voor dit seizoen een einde aan de lange televisie-avond op vrijdag. Gelukkig zijn ze hoogtepunten van het seizoen vastgelegd op cd.

Keep Your Head Up


Er lijkt geen einde te komen aan het succes van The Voice Of Holland. Ook in 2012 keken er weer miljoenen mensen naar de succesvolle tv-talentenjacht. Een gemiddelde van 3 miljoen kijkers zal wel weer gehaald worden. En als je denkt dat al het talent in Nederland als in seizoen 1 en 2 voorbij zijn gekomen, dan heb je het mis. Uit alle uithoeken van het land meldden zich weer dit jaar de grootste zangtalenten in de hoop nu eindelijk eens door te breken bij het grote publiek. En het niveau was weer hoog.

Als herinnering aan al die mooie momenten uit The Voice verschijnt er jaarlijks een dubbel-cd met daarop de beste optredens uit het programma. Op The Voice Of Holland – The Songs 2012 vinden we hoogtepunten als Sandra van Nieuwland die met Keep Your Head Up een nummer 1-hit scoorde, Marjet van den Brand die het BLØF-nummer Dichter Bij Dan Ooit een nieuwe dimensie gaf en finaliste Leona Philippo die 4 tienen van de jury kreeg voor haar vertolking van I Just Want To Make Love To You.

Helaas staan niet alle nummers tot aan de finale op de cd. Daarvoor kwam de het album iets te vroeg uit. Het is wel een mooi overzicht van alle 32 kandidaten die tot de liveshows zijn doorgedrongen. Dus ook al haalde jouw favoriet de finale niet, dan heb je toch nog een mooi aandenken aan dit seizoen van The Voice.


Reageer hier en praat mee!