Naar boven

The Voice is terug en Iris Kroes debuteert!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Afgelopen vrijdagavond is het derde seizoen van The Voice of Holland weer van start gegaan. De show brak dit keer geen kijkcijferrecords, maar toch stemden meer dan 2.7 miljoen mensen af op het unieke talentenjachtprogramma. Een dag eerder presenteerde oud-winnares Iris Kroes haar nieuwe, en eerste, album: First. Tijd voor een nadere kennismaking.

Iris’ eerste

Acht maanden nadat ze het tweede seizoen van The Voice of Holland won, ontving Iris Kroes op het kantoor van Hyves in Amsterdam, uit handen van Angela Groothuizen het allereerste exemplaar van haar debuutalbum First. Een heuglijk moment voor de talentvolle zangeres die tijdens de opnames veel hulp heeft gehad van producer Erik van Thijn en haar TVOH-coach Marco Borsato. Beiden zijn ook trots op Kroes, Borsato noemt het album ‘een juweeltje’ en is blij dat ze met dit album laat zien ‘dat ze meer in haar mars heeft dan alleen het meisje met de harp te zijn’.

Op het album staat een aantal fijn uitgevoerde covers, waaronder Michael Jackson’s Billie Jean, Metallica’s Nothing Else Matters en Adèle’s Someone Like You. En samen met de pianist van de band heeft Kroes ook nog eens twee eigen liedjes geschreven, waaronder het mooie New Song.

Koop Iris en win finalekaarten voor TVOH 3

We raden je zeker aan het album te kopen, temeer ook omdat als je het album nu bestelt en je de bestelbevestiging naar prijsvraag@bol.com stuurt onder vermelding van ‘Iris Kroes’ én je mobiele telefoonnummer, je kans maakt op kaarten voor de finale van het derde seizoen van The Voice of Holland! De winnaars krijgen automatisch bericht.


Reageer hier en praat mee!