Naar boven

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

| Geschatte leestijd: 1 minuut

The Twilight Saga: Breaking Down - Part 2 is uit op dvd en Blu-ray. Daarmee lijkt er dan echt een einde te komen aan de succesvolle filmreeks gebaseerd op de boeken van Stephenie Meyer. Voor de echte fans hebben we een klein prijzenpakket samengesteld. Als troost zullen we maar zeggen.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Na Twilight, The Twilight Saga: New Moon, The Twilight Saga: Eclipse en The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 komt er met The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 een einde aan de reeks films over Bella, Edward en Jacob. Voor de fans is dat even slikken. Ruim 4 jaar konden miljoenen fans over de hele wereld elk jaar rekenen op een nieuwe aflevering in de filmreeks. Ondanks dat de films niet overal op goede recensies kon rekenenen, groeide de reeks wel uit tot één van de succesvolste uit de filmgeschiedenis.

En what’s next? The Host misschien? Vanaf 29 maart draait deze nieuwe film gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephanie Meyer in de bioscoop. Het boek was in ieder geval een waardige opvolger van de Twilight-boekenserie. Het belandde bovenaan de New York Times Bestseller List en wie weet kan ook de film het succes van alle Twilight-films evenaren. Onbegonnen werk natuurlijk, want de hele Twilight-serie bij elkaar leverde een paar miljard aan inkomsten op.

Win een Twilight Saga prijzenpakket

twilight_prijs
Om de dvd-release te vieren, hebben we 3 bescheiden prijzenpakketten samengesteld.. In het pakket zit de Blu-ray & dvd van The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, een tasje en een paar buttons van de hoofdrolspelers. Voor de echte fans natuurlijk een mooi aandenken. Wil je één van deze pakketten winnen? Laat dan hieronder je gegevens achter en je doet automatisch mee. Doe het wel voor vrijdag 8 maart.


Reageer hier en praat mee!