Naar boven

Test en review het nieuwste product van WHISKAS®: WHISKAS® Casserole

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

WHISKAS®, expert op het gebied van kattenvoeding en tussendoortjes, heeft wat nieuws en lekkers voor jouw poezenbeest: WHISKAS® Casserole. Deze gerechten met sappige en malse stukjes bevatten alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Wil je het jouw kat gratis laten proberen? Lees dan snel verder.

Onweerstaanbaar voor je kat

WHISKAS® Casserole is dankzij de unieke bereidingswijze onweerstaanbaar voor je kat. De gerechten bevatten namelijk heerlijk sappige en malse stukjes, die niet alleen lekkerder maar ook groter zijn en er natuurlijker uitzien. Er zijn daarnaast geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd aan de gerechten, enkel verse ingrediënten die perfect zijn bereid. Hierdoor is de smaak en geur van WHISKAS® Casserole superieur, aldus WHISKAS®.

Een 8,4 gemiddeld
Meer dan 400 kattenbaasjes denken daar overigens precies hetzelfde over. Uit onderzoek onder de testers die hun poezenbeest WHISKAS® Casserole voorschotelden, rolde het schitterende gemiddelde rapportcijfer van 8,4. Kortom, een dikke voldoende voor de nieuwe gerechten van WHISKAS®. Ook jij kunt jouw kat een van de vijf varianten van WHISKAS® Casserole laten proberen. Hoe je dat doet, lees je onderin dit blog**.

blok_whiskas_casserole

Waarom WHISKAS®?
WHISKAS® werkt al 50 jaar samen met het Waltham Centre for Pet Nutrition. Samen zijn ze voortdurend bezig om de voedzame en verzorgende aspecten van de producten nóg verder te verbeteren. Daarom bevatten WHISKAS®-maaltijden alles wat je kat van nature nodig heeft.

De vijf WHISKAS® Casserole-varianten
Er zijn vier varianten voor katten van minstens 1 jaar oud, en er is één variant voor katten ouder dan 7 jaar, omdat zij speciale voedingsbehoeften hebben. Ook daar is dus aan gedacht bij de ontwikkeling en unieke bereidingswijze van WHISKAS® Casserole. Ook voor kittens is er goed nieuws: volgend jaar verschijnt er ook een Junior-variant van Casserole, afgestemd op de behoeften van jouw kitten. Da’s wel een pootje voor WHISKAS® waard, toch?

Alle WHISKAS® Casserole-variantenAlle producten van WHISKAS®

Test en review!

Omdat WHISKAS® Casserole nieuw is, willen we jou en je kat graag de mogelijkheid geven om het te proberen. Om die reden hebben we een mooie test- en reviewactie op kattenpootjes gezet, waarbij 300(!) deelnemers kans maken op een testpakket. Dit is hoe deze actie in elkaar steekt:

  1. We hebben 300 testpakketten klaarliggen;
  2. Deelnemers mogen zelf kiezen welke WHISKAS® Casserole-variant ze willen ontvangen. Er is, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, keuze uit vijf varianten;
  3. Om kans te maken op een testpakket dien je jouw naam, e-mailadres, woonadres en voorkeur voor een van de vijf varianten door te geven via een mail naar weblog@bol.com met ‘Test- en reviewactie WHISKAS®’ als titel van de e-mail;
  4. Van de testers wordt na afloop verwacht dat zij een review schrijven op bol.com over WHISKAS® Casserole;
  5. Deze test- en reviewactie loopt van 21 september t/m 19 oktober 2017;
  6. De testartikelen worden door MARS Nederland naar de deelnemers opgestuurd. Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met het delen van de door jou verstrekte gegevens voor eenmalig gebruik;
  7. Hier vind je alle actievoorwaarden;
  8. Waar wacht je nog op? Meedoen dus 🙂

 

**150 testers zijn uitgenodigd om WHISKAS® Casserole te testen. In totaal werden er 300 producten verdeeld over 150 testers. Waarvan 100 met een kat tussen 1 en 7 jaar en 50 met een kat ouder dan 7 jaar. Het gemiddelde eindcijfer is een 8,4.


Welke Casserole-variant gaat jouw kat heel lekker vinden?