Naar boven

Deze superheldenfilms moet je gezien hebben

| Geschatte leestijd: 3 minuten

2017 is een belangrijk jaar voor alle superhelden. Sommigen zijn na jaren van radiostilte afgestoft (zoals de Power Rangers) en anderen gaan juist voor de laatste keer de strijd aan (Wolverine). En dan zijn er natuurlijk nog de superschurken die mínstens zo interessant zijn als de publiekslievelingen.

Superheldenfilms van Marvel en DC Comics

De grootste superhelden komen uit de stal van Marvel en DC Comics. In onze Marvel- en DC Comics-shop vind je alle films die je als beetje liefhebber gezien moet hebben. Plus de merchandise voor de fans van helden als Wolverine, Harley Quinn, Wonder Woman, Peter Quill, Batman, Superman en Black Widow. In dit blog richten we ons op vijf van de belangrijkste superheldenfilms van dit jaar.

superhelden

 • 1/5
  'I am going to die surrounded by the biggest idiots in the galaxy'

  Guardians of the Galaxy

  Lees meer
  Pak je agenda er maar bij, want op 26 april (België) en 27 april (Nederland) gaat 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' in première. Star Lord, Gamora, Drax, Rocket en de door iedereen geliefde Baby Groot proberen de mysteries over Peter Quills vader te ontrafelen. Aftellen geblazen dus, maar in die tijd kun je wel mooi nog één keer (of twee, of drie) Guardians of the Galaxy terugkijken. Verveelt nooit!
 • 2/5
  The Wolverine's laatste en meest epische gevecht

  Logan: The Wolverine

  Lees meer
  In de superheldenfilm 'Logan' is te zien hoe Hugh Jackman voor de allerlaatste keer in de huid van de onsterfelijke mutant Wolverine kruipt. Als beschermer werpt hij zich over het mysterieuze meisje, Laura. De verwantschap tussen beiden is onmiskenbaar en zorgt voor een waardige afsluiter. Hij zal gemist worden, máár gelukkig hebben we de dvd en de blu-ray nog, dus niet getreurd! Je kunt hem hier reserveren.
 • 3/5
  Bloedstollende hoofdstukken uit de DC Universe

  Justice League Animated Collection

  Lees meer
  Eind dit jaar komt de film uit waar iedere superhelden-fan al maanden handenwrijvend naar uitkijkt. In 'Justice League' bundelen Superman, Batman, Wonder Woman en Aquaman, de helden van DC Comics, hun krachten. Dat betekent nog wel even geduld hebben, maar in de tussentijd ben je wel even zoet met de Justice League Collection. In deze box vind je alle geanimeerde films van de Justice League.
 • 4/5
  Ze zijn weer terug!

  Power Rangers

  Lees meer
  De Power Rangers zijn jeugdsentiment voor velen onder ons. Maar ze zijn terug! Dit jaar maakten de helden hun rentree op het witte doek. Vijf tieners kruisen elkaars pad en ontdekken dat ze opeens over bovennatuurlijke krachten beschikken. Het lot heeft hen uitgekozen om ze te beschermen tegen buitenaards leven. Maar om dat te doen, moeten ze eerst wel hun angsten en onenigheid overwinnen... De releasedatum is nog niet bekend, maar als je de Power Rangers alvast reserveert weet je zeker dat je 'm niet mist.
 • 5/5
  Superschurken

  Suicide Squad

  Lees meer
  Deadshot, Harley Quinn en Enchantress zijn niet bepaald je doorsnee superhelden. De hoofdpersonages van Suicide Squad zou je beter kunnen omschrijven als een bij elkaar geraapt stelletje superschurken. De anti-helden worden opgetrommeld om in ruil voor strafvermindering geheime en dubieuze operaties uit te voeren. Dat kan natuurlijk nooit lang goed gaan...

Winactie!

Omdat 22 juni Transformers: The Last Knight in de bioscopen draait, hebben we een mooie Transformers winactie voor jullie. Door mee te doen maak je kans op één van onderstaande drie Transformers. Niet de echte Transformers natuurlijk, maar de action figures van Hasbro. Supergaaf toch?! We hebben Dinobot Slash, Autobot Drift en Dinobot Slug weten te bemachtigen. Alledrie de robots kunnen veranderen van vorm, zoals je in onderstaande foto kunt zien. Meedoen is simpel: vul het winformulier in en geef antwoord op onderstaande vraag: “Als jij een superheld zou zijn, hoe zou je jezelf dan noemen?”. We zijn benieuwd naar jullie heldennamen.

superheldenfilms

1/6
Aanbevolen


Als jij een superheld zou zijn, hoe zou je jezelf dan noemen?