Naar boven

Sportieve successen behaal je met het Polar M430 sporthorloge

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Op zoek naar een GPS-sporthorloge dat je prestaties helpt te verbeteren? Dat hebben we voor je. De Polar M430, hét sporthorloge voor hardlopers die meer willen. Met Polar’s eigen optische hartslagmeting, geavanceerde trainingsfuncties en jouw persoonlijke trainingsschema haal je altijd het beste uit je training en ga je op zoek naar je eigen topniveau.

Polar’s optische hartslagmeting

De Polar M430 is uitgerust met Polar’s eigen optische hartslagtechnologie – met zes led’s voor maximale betrouwbaarheid. Hierdoor wordt je hartslag zeer nauwkeurig gemeten en hoef je geen borstband te dragen tijdens het hardlopen. Het enige wat je hoeft te doen is het sportprofiel ‘hardlopen’ met de door jouw gewenste scherminstellingen kiezen. Daarna kun je direct je training starten. Draag je toch liever een borstband? Dan gebruik je de Polar H7 of de Polar H10 hartslagsensor.

Tijdens je training meet de razendsnelle GPS van de Polar M430 jouw snelheid, afstand en route. Doe je een indoor training? Dan meet de M430 je snelheid en afstand aan de hand van polsbewegingen. Maar dat is nog niet alles. De M430 houdt ook bij hoe actief je op een dag bent en geeft tips om je activiteit-doel voor die dag te behalen. Een actieve levensstijl betekent ook dat je buiten het hardlopen in beweging moet blijven. En daar zorgen de inactiviteitsmeldingen wel voor als je te lang stil zit.

polar m430

Slimme functies voor succes

Behalve de meest betrouwbare hartslagmeting op de markt, biedt de Polar M430 nog veel meer extra’s. Zo heeft dit sporthorloge de unieke Smart Coaching functies, zodat je steeds beter wordt en je doelen behaalt. Hieronder een greep uit de functies.

Functies van de Polar M430

Test je conditie!
Net als iedere andere sporter wil je graag weten of je vooruitgang boekt en je conditie verbetert. Met de Polar Fitness Test met optische hartslagmeting meet je op elk moment je conditie in rust en weet je direct of je beter wordt.

Running Program
Train je voor een halve marathon of heb je een bepaalde afstand als doel? Gebruik het ‘Running Program’ op Polar Flow. Je kiest een doel (5km, 10km, een halve marathon of een marathon) en je ontvangt een persoonlijk trainingsprogramma, speciaal afgestemd op jou. Polar houdt jouw voortgang in de gaten en past het programma voor je aan als dat nodig is.

Trainingseffect
Ben jij ook wel eens benieuwd wat jouw training je heeft opgeleverd? De Polar M430 vertelt direct na je training wat het effect is van je trainingssessie.

Running Index
De Running Index geeft je informatie over je maximale hardloopprestaties. De Running Index wordt berekend wanneer je een looptraining met hartslag- en snelheidsmeting doet. Door je Running Index te registreren, kun je je voortgang volgen en je prestaties vergelijken met anderen van hetzelfde geslacht in jouw leeftijdsgroep. Je kunt de Running Index ook gebruiken om je prestaties op bepaalde afstanden in te schatten. Dat is handig tijdens de voorbereiding voor hardloopevenementen.

Trainingsbelasting en herstelstatus
Deze functies laten je zien hoe sterk je training van invloed is op je lichaam en laat zien hoeveel tijd er nodig is voor herstel tot je volgende trainingssessie.

Slaap lekker met Polar Sleep Plus™

We hoeven je vast niet te vertellen dat goed slapen ontzettend belangrijk is voor je gezondheid, maar ook voor het verbeteren van je prestaties. Maar hoe goed slaap jij eigenlijk? Polar Sleep Plus geeft je waardevolle inzichten in je slaappatroon. De Polar M430 registreert je slaaptijd, de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap. Ook weet hij precies wanneer je in slaap valt en wakker wordt, en hoe vaak je slaap wordt onderbroken. Een beter inzicht in je slaappatroon krijg je niet.

polar m430

Polar Flow

Met de Polar Flow webservice en app heb je nog veel meer mogelijkheden. Je bekijkt er al je trainingsgegevens, analyseert je prestaties en volgt je vooruitgang. In de webservice maak je een diepte-analyse, plan je trainingen en stel je een trainingsprogramma samen voor een wedstrijd. Ook kun je deelnemen aan events en lid worden van besloten groepen, bijvoorbeeld jouw loopgroep. Bekijk ook eens de Relive video en beleef je run opnieuw met jouw hoogtepunten en Google Streetview beelden.

polar m430

Deel je run op social media

Na je run deel je via de Polar Flow app je training op Instagram of Facebook met een foto die je voorafgaand of tijdens het lopen hebt gemaakt. Leuk!

polar m430

 


Heb jij al een sporthorloge?