Naar boven

Stimuleer de fantasie van je kind met dit rollenspel speelgoed

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Vadertje en moedertje spelen, winkeltje spelen, schoonmaken of klussen: welk kind speelt niet zijn vader of moeder na in een rollenspel? In dit blog vind je speelgoed die de creativiteit en het inlevingsvermogen van kinderen nog meer stimuleert. En je maakt kans om een speelset.

Winkeltje spelen met boodschappen

Dagelijkse bezigheden naspelen zoals lekker koken, naar de winkel gaan of theedrinken blijft voor kinderen altijd een groot feest. De Melissa & Doug Houten Voedsel eten is superleuk om winkeltje mee te spelen. De set bestaat uit vier kisten met de vier categorieën etenswaren: zuivel, groente en fruit, brood, en vlees en vis. Zo kunnen de kleintjes zelf winkeltje spelen, bepalen wat zij die avond gaan eten in hun eigen keukentje en eten leren delen door nieuwe combinaties te maken met de kisten. Melissa & Doug staat bekend om grappig en leerzaam speelgoed zoals het snij-voedsel met fruit, dat gemaakt is van kwalitatief hoogwaardig hout dat jarenlang meegaat.

slider_image_v1
Melissa & Doug - Houten Voedsel eten
slider_image_v3
Melissa & Doug - Houten Voedsel eten
slider_image_v2
Melissa & Doug - Theekransje

Handen uit de mouwen en schoonmaken maar

Wil jouw kind je ook altijd ‘helpen’ met schoonmaken en meedoen met jou als je aan het stofzuigen bent? De Vileda Speelgoed schoonmaakkarretje en stofzuiger is een speelse en tegelijk educatieve manier om kinderen het belang van goed schoonmaken bij te brengen. Kinderen vinden het leuk om te doen wat papa en mama ook doen. Dus zo kun je ‘samen’ schoonmaken, zonder dat je kids in de weg lopen bij het echte werk. Met het schoonmaakkarretje kunnen ze hun speelgoedkeuken of kamer schoonmaken. De set bestaat uit een kar, stofzuiger, mop, bezem en stoffer en blik. Steek die handen maar uit de mouwen!

rollenspel speelgoed

Bakken, koken, braden

De uitgebreide, hippe KidKraft Moderne retro speelkeuken wil elk kind in zijn speelhoek. In de keuken kan je kindje koekjes bakken in de oven, avondeten maken op het fornuis, melk opwarmen in de magnetron en ijsblokjes in de limonade doen. Zo kan je kleine de situaties uit de echte keuken naspelen op een veilige manier. De speelkeuken heeft een moderne retrolook en leuke details zoals knoppen die een klikgeluid maken. En je zult je verbazen over hoe snel deze speelkeuken te monteren is. Door de innovatieve montagetechnologie genaamd EZ Kraft Assembly heb je ‘m zo in elkaar gezet. Zo is er minder bouw- en meer speeltijd.

slider_image_kidkraft_v1
KidKraft Moderne retro speelkeuken
slider_image_v2
KidKraft Moderne retro speelkeuken

Farm-to-table speelkeuken met EZ Kraft Assembly

Je kleine foodies hebben heerlijk speelplezier met de Farm-to-table speelkeuken met gemakkelijke EZ Kraft Assembly! Kinderen kunnen hun groene vingers aan het werk zetten met de bloembak met wortels en rode uien voor het raam. De groente kan worden geoogst en op de snijplank in stukjes worden gesneden. Kinderen zijn dol op het knapperige geluid bij het snijden van de groenten. Die kunnen ze daarna bakken op de kookplaat met bewegingssensoren voor licht en geluid. Leer hoe belangrijk het is om je handen te wassen voor en na het koken in de ruime landelijke gootsteen, met licht en het geluid van stromend water! De kleintjes leren hoe ze keukenspullen kunnen opruimen in een grote koelkast met een ijsmaker die speelgoedijsblokjes maakt, en twee opslagkratten met houtprint. De meegeleverde spatel en pannen hangen op haakjes en de kleine chefs kunnen op een groot krijtbord hun dagschotels aankondigen. Een keuken om mooie herinneringen te creëren. De gemakkelijke snelle montage met innovatieve EZ Kraft Assembly zorgt voor minder bouw- en meer speeltijd!

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Genoeg gekookt in de keuken en wil jouw kleintje graag klussen in de schuur? Met de Smoby Black & Decker werkbank kan hij of zij alle kanten op. Boren, schroeven, timmeren en sleutelen: de mogelijkheden met de 76 cm hoge werkbank met wel 92 accessoires zijn eindeloos. De werkbank heeft meerdere opbergvakken aan de onder- en zijkant waar de zaag, hamer en schroevendraaiers kunnen worden neergelegd. Ook is de werkbank groot genoeg om samen met een vriendje mee te spelen. Op zoek naar nog meer gereedschap voor jouw kleine klusser? Kijk dan bij het Smoby & Bob de Bouwer klus speelgoed: van Bob de bouwer verkleedset tot gereedschapskist hier vind je alles voor Bob de Bouwer fans.

Koken met oog voor detail

De houten speelgoedkeuken van New Classic Toys is voor een kok met oog voor detail: zelfs aan het peper en zoutstelletje is gedacht. Zo kunnen de chefkoks in spé hun gerecht tot in de puntjes afmaken in dit schattige keukentje. Er is ruimte voor twee pannen op de kookplaat, een ruime oven en opbergruimte voor pannen en het keukengerei. De knoppen aan de kraan kunnen echt draaien, de keukenklok heeft beweegbare wijzers en de knoppen op het aanrechtblad maken klikgeluiden. Hierdoor lijkt het net een echte keuken en kan je kind zijn of haar lievelingseten maken in de speelgoedkeuken voor alle vriendjes, knuffels en poppen.

rollenspel speelgoed

Win een Melissa & Doug stofzuiger of KidKraft speelkeuken!

Wil jouw kind dolgraag zijn of haar eigen speelkeuken of schoonmaakset? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op het mooie Kidkraft moderne retro speelkeukentje of superleuke Melissa & Doug speelset met stofzuiger. Wij mogen maar liefst vijf keer de schoonmaakset weggeven en één keer het keukentje. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Speelgoed rollenspellen’. De winactie loopt tot en met 14 oktober 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is het favoriete rollenspelletje van jouw kind?