Naar boven

STAEDTLER schoolartikelen maken school nog leuker en makkelijker

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Voor veel mensen is de schooltijd de leukste tijd van hun leven. Alleen besef je dat pas als je klaar bent met school. Daarom is het belangrijk voor kinderen om zoveel mogelijk van hun schooltijd te genieten. De schoolartikelen van STAEDTLER helpen daarbij, want die maken school nog leuker en makkelijker. Hoe? Dat ontdek je in dit blog.

Schoollijstje

Omdat STAEDTLER keuze biedt uit allerlei schoolartikelen hebben we een lijstje gemaakt (om het voor jou leuker en makkelijker te maken) van producten die jouw kinderen goed kunnen gebruiken tijdens hun schooltijd. Een aantal van de producten van het lijstje zie je hieronder. En het complete lijstje vind je hier.

Opladen

Met deze schoolspullen in de rugzak zijn de kids voorbereid op alle taken en projecten die hen te wachten staan. Maar: vergeet niet om ze thuis lekker te laten ontspannen, bijvoorbeeld door een creatieve omgeving te creëren waarin ze zich kunnen opladen voor de volgende schooldag, terwijl ze de mooiste dingen op papier zetten met hun favoriete STAEDTLER producten.

STAEDTLER schoolartikelen

Alles begint met een idee – én (kleur)potloden

Of je nou jong of oud bent: we hebben allemaal ideeën. Ideeën die goed van pas komen op school, of op je werk. Maar wat kunnen we doen met al die ideeën? Op papier zetten natuurlijk! Er is geen betere plaats om je fantasie de vrije loop te laten dan op een velletje wit papier. Dus pak je potloden en ga aan de slag. Goed idee toch?

Triplus (vilt)stiften: perfect voor het nieuwe schooljaar

Met de Triplus color viltstiften kun je in een handomdraai grotere oppervlakken omtoveren tot kleurige meesterwerken. Met 48 intense kleuren wordt het nooit saai. En dankzij de superfijne punt (0,3 mm) en de 48 kleuren van de Triplus fineliners zet je elke streep op de juiste plek.

Tekenen met STAEDTLER

Tekenen was een van onze lievelingsvakken op school. En toen (lees: 20 jaar geleden) was STAEDTLER er ook al om ons te helpen met hun passers, grafietpotloden en fineliners. Schetsen en technisch tekenen werd er een stuk makkelijker door.

STAEDTLER schoolartikelen

Handlettering en kalligrafie

Tot voor kort krabbelden we enkel nog als we moesten, wanneer we geen computer, tablet of smartphone bij de hand hadden. Hoog tijd om dit te veranderen: vandaag de dag maken handlettering en kalligrafie hun opmars, ook op school. Schrijven is immers één van de belangrijkste kenmerken van de mens en het handschrift is één van de belangrijkste kenmerken van het individu. Want niemand schrijft zoals jij. Getypte woorden zijn nu eenmaal niet hetzelfde als handgeschreven woorden en dat zullen ze ook nooit zijn. Deze STAEDTLER schrijf- en tekenmaterialen helpen je bij het schrijven, schetsen of tekenen.

STAEDTLER schoolartikelen

 


Wat is/was jouw lievelingsvak op school?