Naar boven

Leuker winkelen op Facebook

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Een gepast cadeau vinden voor je vrienden? Dat wordt nu een stuk eenvoudiger met de nieuwe Facebook-app van bol.com. Daarin zie je welke vrienden jarig zijn en wat echt leuk is om ze mee te verrassen. Op basis van hun interesses. Gefronste wenkbrauwen bij het uitpakken is verleden tijd.

Spin & Win

De verjaardagshulp is slechts een van de functies in de Spin&Win-app van bol.com op Facebook. Ook voor jezelf is er genoeg te beleven binnen de app. Op basis van de onderwerpen die je op Facebook hebt geliked, krijg je relevante tips over nieuwe artikelen bij bol.com. Als je bijvoorbeeld fan bent van Beyoncé op Facebook en ook een like hebt gegeven aan Disney, dan is de kans groot je bijvoorbeeld een cd of biografie van de zangeres en de nieuwste Disney-film tussen de suggesties vindt.

Om het leuker te maken heeft bol.com de suggesties in een speels jasje gegoten. Door de virtuele fruitautomaat te laten ‘spinnen’ tover je nieuwe persoonlijke suggesties naar boven. En zoals dat gaat bij fruitmachines kun je natuurlijk ook iets winnen. Verschijnt Billie 3x in beeld dan win je 50 euro aan cadeaubonnen. Per dag mag je 5x spinnen en je verdient er meer als je artikelen met je vrienden deelt. En win je niet, dan heb je in ieder geval een paar mooie suggesties van bol.com gekregen. Win je wel, dan weet je waar je die 50 euro aan uit moet geven.

Persoonlijke tips

Naast het spinnen en winnen kun je alle je persoonlijke tips ook in een overzichtelijk lijstje bekijken. De nieuwste boeken, cd’s, dvd’s of games waar je interesse in zou kunnen hebben, mis je nu zeker niet meer. Ook kun je zien wat je Facebook-vrienden leuk vinden. Zo leer je ze nog beter kennen. Dan blijkt die langharige rock-vriend stiekem toch van Frans Bauer te houden. Of deelt een van je vrienden je passie voor films van die ene obscure regisseur.

Het online winkelen is nog nooit zo simpel en leuk geweest. Door de persoonlijke suggesties voor jezelf en de onophoudelijke stroom aan verjaardagstips voor je vrienden winkel je op een totaal nieuwe manier. Tussen de miljoenen artikelen die bol.com aanbiedt, vind je snel je weg. Vooral voor cadeau-ideeën is dat ideaal. Nu is het alleen zaak om nog even je Facebook-vrienden kritisch te bekijken. De verleiding om voor iedereen in je Facebook-account een verjaardagscadeau te kopen is groot. Tips genoeg. Maar de enige die dat kan is Sinterklaas en die is nog niet in het land.

Nieuwsgierig geworden naar de Spin&Win-app? Probeer ‘m dan uit op onze Facebook-pagina.

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!