Naar boven

Gek op speelgoedtreinen

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Aangepast dienstregelingen. Vastgevroren wissels. Hogesnelheidstreinen waar de onderdelen afvliegen… Het spoor is geen pretje als we het nieuws mogen geloven. Maar wat als je toch enorm gek bent op de trein? Dan haal je je hart op in onze speelgoedwinkel. Daar kun je namelijk terecht voor de model- en speelgoedtreinen voor jong en oud. Van Märklin tot Thomas de Trein.

Hondenkop

Open je (kinder)hart en verwen jezelf met een prachtige ICE, een echte Koploper of een oude vertrouwde Hondenkop. Hou je van treinen, dan weet je precies wat we bedoelen. En doe je het niet voor jezelf (!) dan doe je het toch voor je kind? Want geef toe, wie wil er nou niet een dagje machinist zijn. Of, gewoon om de spoorwegen te laten zien dat onder jouw leiding alle treinen wél op tijd rijden.

Voor als je het nog niet doorhad: wij hebben een enorm assortiment aan treinen in onze speelgoedwinkel. De prachtige modeltreinen van Märklin zijn er voor jong en oud, met zeer betaalbare instapmodellen tot geavanceerde topmodellen. Modelspoorliefhebbers hoeven dus nooit meer op zoek naar die ene specifieke Märklinwinkel want bol.com heeft alles wat je (spoor)hart wenst.

Voor de kleintjes

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor prachtige treinen en sporen van LEGO en Playmobil. En voor de kleintjes is er een enorme voorraad aan spoortreinen van onder meer Thomas de Trein en Chuggington, Little People en natuurlijk de oude vertrouwde houten spoortjes met zijn houten treintjes. Jong geleerd is immers oud gedaan?!


Reageer hier en praat mee!