Naar boven

Kruip in de huid van dit speelgoed met karakter(s)!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Vandaag is je kind Luke Skywalker! Of nee, toch liever prinses Jasmine. En morgen is hij of zij de beste Pokémon-trainer van de wereld. Of het nu met poppen, puzzels of kaarten is… Als kinderen spelen, kunnen ze daar zó in opgaan dat ze geloven dat ze de karakters echt zijn. Maak hun fantasiewereld nog kleurrijker met dit speelgoed met karakter(s).

Kruip in de huid van Disney-prinsessen

In de magische wereld van Disney zijn ze allemaal prinsessen: Elsa, Jasmine, Ariël, Assepoester en jouw dochter natuurlijk ook! Stuk voor stuk knappe, lieve en stoere heldinnen.

Met de fantastische poppen van Hasbro kruipt je kind (vanaf 3 jaar) in de huid van de Disney-prinsessen. Prinses Ariël herken je natuurlijk aan haar prachtige rode lokken. En ze heeft haar mooiste glitterjurk aan. Verliest Prinses Jasmine nu weer haar hart aan Aladdin of beleeft ze heel andere avonturen? En ze is wakker hoor: Prinses Doornroosje. Wat staat die sprookjesachtige roze jurk haar goed!

Het verhaal van Assepoester en haar glazen muiltje spreekt bij jong en oud tot de verbeelding. In het LEGO Disney Princess Assepoesters Droomkasteel speelt je kind het hele sprookje na. Voor de fans van Frozen: roetsj, daar gaat Anna op haar slee, richting het LEGO Disney Frozen Elsa’s Magische IJspaleis! Lukt het haar en Elsa om de toegangspoort te openen?

Puzzelplezier voor prinsessenliefhebbers! Met de 2-in-1 Disney Prinsessenpuzzels van King kunnen zowel de kleintjes als de grote kinderen uit de voeten. Nu nog kiezen voor welke prinses je gaat. Wordt het Elsa of toch maar Assepoester?

Dompel je onder in de wereld van Star Wars

Laat de realiteit even voor wat hij is en dompel je met je kind onder in de wereld van Star Wars. Met de LEGO Star Wars X-Wing Starfighter bijvoorbeeld. Eén ruk aan het landingsgestel en Luke Skywalker schiet de ruimte in. Andere gave ruimteschepen zijn de LEGO Star Wars Kessel Run Millennium Falcon, die sneller dan het licht gaat en een afneembare cockpit heeft. En de LEGO Star Wars Imperial AT-Hauler, een transportschip met openbare vrachtcontainer met hefbalk waarmee je álles kunt vervoeren. Buitenaards leuk is ook de Star Wars Mighty Muggs Stormtrooper: druk op z’n hoofd en ontdek de drie verschillende gezichtsuitdrukkingen.

Alle LEGO Star Wars sets

Een XXL Star Wars puzzel voor gigaveel puzzelpret: dat is de Star Wars XXL puzzel de droid vrienden van Ravensburger. Met de 200 extra grote stukken leggen jullie een afbeelding van de R2-D2 en C-3PO. Klaar voor een nóg grotere uitdaging? De Ravensburger puzzel Het universum van Star Wars bestaat uit maar liefst 500 stukjes. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen aan de slag met Star Wars Beheers de Galaxy, één doos met 3 puzzels van ieder 49 stukjes. Zien we daar nou een stukje Chewbacca of is het toch Darth Vader?

Spring achterop bij Spirit Riding Free

Is jouw kind ook zo verknocht aan Lucky en haar wilde mustang Spirit? De razendpopulaire animatieserie Spirit Riding Free van Dreamworks heeft de harten van veel kinderen veroverd. En dankzij PLAYMOBIL kunnen ze de avonturen van Lucky en haar paard nu eindeloos naspelen.

Hoppa, in volle galop over de prairie met Lucky & Spirit met paardenbox! Lucky verzorgt Spirit goed in de paardenbox met hooi, een borstel en een drinkbak. Met Lucky’s vader en wagen rijden vader Jim en Lucky naar het Wilden Westen. En daar komt Lucky thuis in haar fijne prairiehuis. Waardevolle spulletjes, zoals haar veer en paardenlint, bergt Lucky op in de schatkist in haar slaapkamer. Al het PLAYMOBIL Spirit Riding Free-speelgoed kan met elkaar gecombineerd worden.

Speelgoed karakters Interactieve afbeelding Spirit Riding Free
+
+
+
+
+
+
+
+
Alles van PLAYMOBIL Spirit Riding Free

Verlies je in de wereld van Pokémon

Gotta catch ‘em all! Pokémon is al ruim 20 jaar een hit. En de Pokémon kaarten zijn al minstens zo lang onverminderd populair. Ze zijn niet alleen leuk om te verzamelen, maar ook om mee te spelen. De Pokémon Sun & Moon Alolan Trainer Kit is perfect om het spel te leren. Net als een paar andere Pokémon-boxen is de Trainer Kit nu extra scherp geprijsd.

Ieder kwartaal komen er weer series uit met kersverse Pokémon. De nieuwste serie heet Sun & Moon Lost Thunder en bestaat uit meer dan 210 nieuwe kaarten! Op 2 november verschijnt ‘ie.

Een fantastische manier voor je kind om zich in de wereld van Pokémon te verliezen? Dat is met de Pokémon-puzzels van Ravensburger, zoals de Eerste generatie Pokémon legpuzzel van 500 stukjes, de XXL Pokémon legpuzzel van 200 stukjes en de doos met maar liefst drie Pokémon puzzels van ieder 49 stukjes.

Bekijk hier alle Pokémon puzzels op bol.com Ga naar de Pokémon-shop op bol.com

In de huid van welk karakter kruipt jouw kind het liefst?