Naar boven

Spelen met Sinterklaas en Zwarte Piet

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Sinterklaas is er om cadeaus weg te geven. Maar steeds vaker zien we hem zelf verwerkt worden in speelgoed. Want naast iets krijgen van de sint is ermee spelen natuurlijk ook hartstikke leuk. We zochten er 3 voor je uit. Misschien nog leuk voor in de schoen.


 • Voor de allerkleinsten heeft Fisher-Price speciaal voor Sinterklaas een setje in hun serie Little People samengesteld. Vanaf nu kunnen kinderen van 1 tot 3 jaar spelenderwijs kennismaken met die ‘enge‘ man met die baard, zijn knecht en zijn witte paard. Als dat niet bijdraagt aan de feestvreugde.
  • 2/0
   Woezel en Pip

   Sinterklaas Woezel

   Lees meer
   Ook Woezel en Pip zijn in de Sinterklaas-stemming. Woezel heeft zicht verkleed als de goedheiligman en Pip heeft de rol van Zwarte Piet aangenomen. Deze pluche knuffelhondjes maken het Sinterklaas-feest compleet voor de allerkleinsten. Leuk om mee te spelen, maar nog leuker om helemaal kapot te knuffelen.
   • Het blijft toch populair speelgoed dat Playmobil. Sinds dat het op de markt kwam in 1974 is het vaste prik op veel verlanglijstjes. Met de stoomboot van Sinterklaas en Zwarte Piet maak je elke Playmobil-liefhebber gelukkig. Sinterklaas, Zwarte Piet, Amerigo, ze zitten allemaal op de boot. Beleef je eigen Sinterklaas-avonturen met deze leuke set, die terecht was genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2011.


   Reageer hier en praat mee!