Naar boven

Kraamcadeau? Babycadeau? Ontdek waarom Sophie de giraf favoriet is

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Kleintjes zijn dol op Sophie de giraf. Dit lieve speeltje gemaakt van natuurrubber heeft een aantal eigenschappen waardoor het een echte baby-idool is. Wat is het geheim van Sophie de giraf? Dat leggen we hier uit. En we delen een aantal mooie kraamcadeautjes met je.

Er was eens een girafje…

Al ruim 50 jaar is Sophie de giraf het favoriete speeltje van vele baby’tjes. Wist je dat al meer dan 50 miljoen baby’s en dreumesen inmiddels met Sophie gespeeld hebben? In haar geboorteland is het girafje al helemaal een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie. Maar, wat is het geheim van Sophie de giraf? Nou, ze is bijvoorbeeld gemaakt van de allerbeste kwaliteit natuurrubber. Dat is 100% veilig. Daarnaast is ze natuurlijk superschattig om te zien. En onweerstaanbaar voor baby’s: de grootte van haar giraffenlijfje sluit perfect aan op baby’s grijpreflexen. Daarnaast is het natuurlijke rubber ideaal materiaal om op te bijten bij doorkomende tandjes.

Image_slider_1
Sophie de Giraf heeft de perfecte maat en vorm voor kleine knuistjes
Image_slider
Bij doorkomende tandjes is Sophie helemaal favoriet

(100%) natuurlijk favoriet

Sophie de giraf is het eerste bijtspeeltje dat de vijf zintuigen van baby stimuleert en precies dát maakt het tot baby’s favoriete speeltje. Met haar dunne nek en lange poten is ze zeer geschikt voor kleine babyhandjes en haar zachte, uitstekende oren zijn heerlijk om op te sabbelen of in te bijten. Door haar opvallende giraffenvlekjes, speciale geur en grappige piepgeluidje leren veel baby’s haar al snel herkennen: het prikkelt de zintuigen. Doordat Sophie is gemaakt van natuurrubber heeft ze een bijzondere geur en kunnen baby’s haar ook makkelijk herkennen tussen alle speeltjes. En… piep! Het subtiele piepje van Sophie stimuleert het gehoor en zorgt ervoor dat de baby kennismaakt met oorzaak en gevolg.

Sophie de Giraf
+
+
+
+
+
+
+
+
Sophie de Giraf So'Pure Colo'rings
Sophie de Giraf
€ 17,99
Sophie de Giraf - So' PURE Bijtring - Soft
Sophie de Giraf
€ 12,99
Sophie de Giraf - Bijtspeeltje met ring
Sophie de Giraf
€ 14,99

Het perfecte (kraam)cadeau

In de collectie van Sophie de giraf vind je altijd het ultieme (kraam)cadeau. Kies bijvoorbeeld voor de So’Pure Colo’rings, ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes. Of voor het lieve knuffeldoekje met speenhouder, gemaakt van heerlijk zacht velours. Het perfecte cadeau voor urenlang knuffelplezier! En wat dacht je van de prachtige Sophiesticated cadeaulijn? In deze lijn is Sophie samen met andere Sophie de giraf artikelen verpakt in een mooie geschenktas, dichtgebonden met zijden lint. Bij de doos zit een wenskaart, zodat je een persoonlijke boodschap voor de kersverse ouders kunt toevoegen.

Lezen met Sophie: leuke boekjes

Wist je dat dit populaire girafje inmiddels ook de hoofdpersoon is in diverse leuke boekjes? Zoals dit Voelboekje voor de allerkleinsten. Iets ouders kindjes kunnen woordjes of kleuren leren met Sophie. Alle boekjes zijn voorzien van stevige pagina’s, speciaal voor kleine baby- en peuterhandjes. Zo is jouw kleintje helemaal klaar om op ontdekkingstocht te gaan in de wonderlijke wereld van Sophie de giraf.

Sophie de giraf
+
+
+
+
+
+
Sophie de Giraf - baby kartonboekje
Sophie La Girafe
€ 7,50
Sophie de Giraf - baby voelboekje
Helen Senior
€ 7,50
Bijzondere mijlpalen bijhouden

Onlangs is de Sophie de giraf kinderboekenserie uitgebreid met nóg twee prachtige boeken, deze keer speciaal voor ouders. Zo kun je in Baby’s eerste dagboek met Sophie de giraf alle bijzondere momenten van je baby noteren: van de eerste dagen tot de eerste hapjes, stapjes en feestdagen. Met behulp van Mijn baby album met Sophie de giraf kun je een mooi naslagwerk maken voor je kindje, om later samen na te genieten van bijzondere herinneringen, belangrijke mijlpalen en de mooiste foto’s. Met extra veel ruimte voor foto’s en verhalen, en inclusief een mooie giraffenslinger en groeimeter. Perfecte kraamcadeaus voor aanstaande of kersverse ouders!

Sophie de giraf

Nooit genoeg van Sophie de giraf

Het assortiment van Sophie de giraf is groot: er is veel meer dan de bekende bijtspeeltjes! Van babyverzorging tot babygym, en van babykamer accessoires tot badspeeltjes – Sophie heeft het allemaal! Als je nog niet precies waar je naar op zoek bent, of gewoon inspiratie op wil doen, dan kun je jouw hart ophalen in onze uitgebreide Sophie de giraf shop. Neem snel een kijkje!

Bekijk alles van Sophie de giraf

Sophie de giraf

 


Waarom kan jouw kindje niet zonder Sophie de giraf?