Naar boven

Nu te reserveren: de Sony Xperia Z

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Velen zitten er al even op de te wachten, maar 28 februari is het dan toch echt zo ver. Dan verschijnt het nieuw vlaggenschip van Sony. Uiteraard hebben we het over een Xperia smartphone, namelijk de Sony Xperia Z.

Een full HD Bravia scherm

Dit nieuwe toptoestel brengt al het goede van Sony samen in 1 telefoon. Zo heeft de smartphone een 5 inch Full HD scherm, dat is uitgerust met de Mobile BRAVIA® Engine. Dit betekent dat je de haarscherpe beeldkwaliteit die je van een Sony Bravia TV gewend bent, vanaf nu ook in je smartphone hebt.

Superkrachten

Een andere belangrijke specificatie is de processor. In het nieuwste vlaggenschip van Sony zit de Snapdragon S4 Pro quad-coreprocessor die je supersnelle prestaties, ongeëvenaarde beeldkwaliteit en efficiënt batterijgebruik levert. Alles wat het hart van een smartphone liefhebber sneller doet kloppen dus. Naast de snelle processor, is de Xperia Z klaargestoomd voor het razendsnelle LTE 4G-netwerk. Dan hoef je tenminste niet volgend jaar weer een nieuw toestel aan te schaffen. Verder zit er onder de motorkap ook nog eens 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. Je kan dit zelf nog met maximaal 32GB uitbreiden, door middel van een geheugenkaartje.

De elegantie van glas, stevig als metaal

Het uiterlijk is voor velen natuurlijk erg belangrijk. Gelukkig scoort de Sony Xperia Z op dit vlak erg veel punten. De slanke body van 7,9 mm met een oppervlak van spiegelend glas, ziet er strak uit en voelt prettig aan. Sony heeft aan de voor– en achterzijde duurzaam getemperde glas geplaatst. Dit glas zorgt er voor dat dit toestel tegen een stootje kan. Daarnaast is Xperia Z zowel waterbestendig als stofbestendig, om de verrassingen van alledag aan te kunnen.

Altijd perfecte foto’s, ook met slecht licht

De Sony Xperia Z is uitgerust met een 13 megapixel HDR camera, met Exmor RS for mobile sensor. Het is tijd om deze technische taal even toe te lichten: Dankzij Exmor RS for mobile en HDR maakt de Xperia Z scherpe foto’s en video’s in slecht licht en in situaties met veel tegenlicht. Met sensoren voor weinig licht aan de voor- en achterzijde is dit de eerste dubbele Exmor R for mobile-camera. Altijd perfecte foto’s dus!

Reserveren

Uiteraard is de Sony Xperia Z gewoon bij ons te reserveren. Hij is verkrijgbaar in het zwart , paars en wit. Voor ons is één ding zeker: wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het 28 februari is.


Reageer hier en praat mee!