Naar boven

Wil jij ook afvallen? Lees dan snel alles over XL-S Medical Max Strength Sticks

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Wil jij na de al dat lekkers van de feestdagen graag gewicht verliezen? Maar zou je hierbij wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Dan willen we je graag voorstellen aan XL-S Medical Max Strength Sticks: een natuurlijk product dat je helpt sneller je gewicht te beheersen, in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging. Wij leggen uit hoe het werkt.

Een steuntje in de rug met XL-S Medical

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om af te vallen. Verleidingen zijn overal en als het buiten koud is plof je liever op de bank met een film dan dat je gaat hardlopen. Zou het dan niet fijn zijn als er een product is waarmee het allemaal nét een tikje makkelijker gaat? Een product dat je een extra steuntje in de rug geeft? Kan! Met XL-S Medical. Zie het een beetje als jouw persoonlijke coach, die je aanmoedigt om door te zetten als het lastig wordt. Hoe werkt het? XL-S Medical heeft verschillende producten die je naast je gewone maaltijden gebruikt. Het basisprincipe is simpel: beter eten en meer bewegen in combinatie met XL-S Medical. Met XL-S Medical kun je tot wel drie keer meer gewicht verliezen dan wanneer je alleen beter eet en meer beweegt. En dat is wetenschappelijk bewezen. Kijk, zo komen we ergens. Uit welke producten bestaat de lijn? Gaan we laten zien:

XL-S Medical

XL-S Medical Max Strength sticks: 33% effectiever dan de XL-S Medical vetbinder

Voor iedereen die niet zo van tabletten slikken houdt én graag effectief gewicht wil verliezen zijn er de XL-S Medical Max Strength sticks. Deze sticks helpen je sneller je gewicht te beheersen, in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging. En let op: XL-S Medical Max Strength sticks zijn tot 33% effectiever dan XL-S Medical Vetbinder. De werking is wetenschappelijk bewezen en het is een natuurlijk product. XL-S Medical Max Strength sticks verminderen de calorieopname uit koolhydraten, suiker én vet. De sticks bevatten de werkzame stof Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Daarnaast zorgen de Max Strength sticks voor een verminderde eetlust en dat helpt enorm als je verleidingen wilt weerstaan. Bijvoorbeeld als je door de stad loopt, of onderweg bij het benzinestation. De sticks zijn makkelijk mee te nemen en je neemt ze in zonder water.

Ben jij sceptisch over afvalhulpmiddelen? Bekijk dan de ervaring van Mark:

Hoe werkt het?

Na al dit goede nieuws ben je natuurlijk benieuwd hoe het werkt. Komt het: XL-S Medical Max Strength sticks vermindert de calorie opname uit de belangrijkste voedingsstoffen, namelijk koolhydraten, suiker en vet. Het product bevat Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Dit zorgt voor een verminderde inname van calorieën, waardoor je meer afvalt dan bij alléén een beter voedingspatroon en (meer) lichaamsbeweging. Bovendien zorgt het voor een lagere bloedsuikerspiegel, waardoor het verlangen naar voeding afneemt – wie kent niet het 4-uur snackmoment? – en de bloedsuikerspiegel stabieler blijft.

XL-S Medical

XL-S Medical Max Strength sticks
  1. Vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker én vet;
  2. Tot 33% effectiever dan XL-S Medical Vetbinder;
  3. Poedersticks, zonder water in te nemen;
  4. Vermindert de eetlust;
  5. Wetenschappelijk bewezen.

XL-S Medical Vetbinder: vermindert de eetlust

Naast de XL-S Medical Max Strength sticks zijn er ook de XL-S Medical Vetbinders: in poedervorm en tabletten. XL-S Medical Vetbinders hebben een effectieve, drievoudige werking: het bindt tot 28% van de vetinname, vermindert de eetlust én is goed voor de stoelgang. Hoe dat kan? XL-S Medical Vetbinders bevatten een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine™), dat bestaat uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren. De Litramine vezels binden zich aan voedingsvetten waardoor een deel van het vet uit je voeding niet wordt opgenomen door het lichaam. Handig toch?

XL-S Medical

Begin het jaar gezond!

Hopelijk geven de producten van XL-S Medical jou het komende jaar nét dat extra zetje om gezonder te leven. Zoek daarnaast een maatje om mee te gaan sporten, dan wordt het een stuk leuker. Kies ook voor gevarieerde, gezonde, voeding en zorg dat je altijd wat groente- of fruitsnacks in huis hebt, zoals kleine tomaatjes of mini-komkommers. Zo grijp je minder snel naar koekjes of chips. Neem ook vooral een kijkje in de XL-S Medical shop voor meer handige producten en tips. You can do this!

Naar de XL-S Medical shop

Alle XL-S Medical producten inclusief de Hunger Buddy zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. XL-S Medical is niet geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap, het geven van borstvoeding of bij een BMI lager dan 18,5.

KOAG/KAG – nr. 24-0118-0016

 


Waarom wil jij graag afvallen?