Naar boven

Sleetest: was ‘ie maar voor volwassenen

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Als het een beetje meezit, trakteert Koning Winter ons de komende maanden nog op een dik pak sneeuw. Net op dát moment ontdekken we doorgaans dat de slee stuk, kwijt of uitgeleend is aan een 'inmiddels volslagen onbekende'. Uitgelicht! adviseert je daarom om nu alvast je slee in huis te halen en testte de Twister Slee.

Winterproof

Als het aan bol.com ligt, mag het gaan vriezen en sneeuwen. De winkel heeft ervoor gezorgd dat er voldoende sleetjes en schaatsen op voorraad zijn, om dit jaar heel wat Nederlandse en Vlaamse kids met plezier van bergjes te laten roetsjen en hun eerste pirouetjes te laten draaien op het ijs.

Twister Slee

Uitgelicht! testte de Twister Slee. Deze kuipslee is verkrijgbaar in blauw, rood, lime, roze en geel. Met z’n afmetingen van 80 x 40 centimeter is ‘ie uitermate geschikt voor kids tot en met 5 jaar. Dat is misschien meteen het minst positieve aan deze slee. Het ‘ding’ glijdt zo soepel (doordat ‘ie maar 1 kilo weegt) dat we als volwassenen ook graag een eigen variant hadden gehad. Nu moeten we lijdzaam toezien hoe kids de slee – gemaakt van polypropeen copolymeer – naar boven slepen en naar beneden racen. Danzkij de handige remmen aan de zijkant van deze slee, blijft sleeën tegelijkertijd hartstikke veilig. Om de prijs hoef je het ook al niet te laten: de Twister Slee kost slechts €14,99.


Reageer hier en praat mee!