Naar boven

Slee, schaatsen, dekens… het is winter

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Nou, we kunnen er niet omheen. Het is nu toch echt duidelijk winter. Sneeuw, de vraag wie heeft als eerste zijn schaatsbaan gereed en filerecords door toedoen van het weer. Bol.com is hier op voorbereid en heeft zijn winterwinkel al gereed.

Sleeën of schaatsen?

Wat gaan we deze week doen? Wordt het sleeën of schaatsen? Net nu de ijsvloer op dikte begon te raken krijgen we een pak sneeuw om onze oren. Ook leuk, maar de ijsmeesters op tv krijgen nachtmerries van dit witte spul. De sneeuw zorgt ervoor dat de ijslaag minder hard groeit en de ijsvloer geveegd moet gaan worden. Bol.com heeft voor beide winterse activiteiten zijn voorraad op peil. Schaatsen voor kinderen en een groot assortiment aan sleeën zijn nu makkelijk en snel online te bestellen.

Kijk in onze speciale winterwinkel voor alle schaats- en sleepret.

Brrrrr…

Ben je geen fan van dit winterse gedoe en vind je het maar koud en lastig? Dan kun je bij bol.com ook terecht voor spullen waar je het weer warm van krijgt. Extra kacheltjes voor die koude plekjes in huis, elektrische dekens en kookspullen om een heerlijke stampot of winterse soep mee te maken. Nu we het toch over koken hebben. Een aanrader is het kookboek Home made winter, waarin je de lekkerste winterse gerechten vindt uit Ierland, Frankrijk en Nederland. De auteur woonde in die 3 landen. Vandaar.

Binnen blijven is dus ook een optie. Lekker warm op de bank. Kijk in onze speciale winterwinkel voor alles dat het binnen zitten nog aangenamer maakt.


Reageer hier en praat mee!